Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapok óta szexkapcsolatban vagyok egy fiúval. Minden nap rám ír, sokszor órákat találkozunk és beszélgetünk. Sokszor mondja hogy szép vagyok, stb. Létezik hogy különösebb érzelmek nélkül van velem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 00:39
11/12 Dottorre válasza:
Szerintem ebben a kapcsolatban a szexnél több is lehet, vagy van, csak nem akarja, vagy nem meri felvállalni.
12/12 anonim válasza:
az mar strabol nem jo ha csak te erzed ugy, vagy nem ugy nez ki, azert bokol, hogy ne hagyd egyedul, hogy legyen kivel szexeljen
nyisd ki a szemed mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!