Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szűritek ki a hazudozók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szűritek ki a hazudozókat a netes társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én félek a netes társkereséstől, mert sokan nem igazi profillal regisztrálnak. Hogyan szűritek ki a hazudozókat?

pl. Nős pasi egyedülállónak adja ki magát, de ha személyesen találkozol vele, a randikon ugye nem mondja meg, csak később derül ki.

Tudom, azt mondják sokan, hogy ne a neten keressek társat, de egy kisvárosban, ahol csak kocsmákban tudnék ismerkedni, nincs más lehetőség. Nőként mindig utáltam a kocsmát, alkoholt nem bírom, így a kocsma kizárva. Egyéjszakás kapcsolatba sose mennék bele. Manapság komoly kapcsolatot nem lehet a társkeresőkön találni?

2012. jún. 20. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Aki magabiztos és tudja mit akar,valamint küzd a céljaiért az faluban is tud ismerkedni.Ha tényleg komolyan veszed akkor spontán elkezdhetsz ismerkedni színpatikus srácokkal/férfiakkal.
2012. jún. 20. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Nehezen! Nem csak a férfiak a hazugok, hanem a nők is. Az hogy 1-2 cm et letagad, az még belefér, mert cipő meg miegymás, de az ha letagad 30 cmet + még mellé legalább 40kg ot már nem okés.

Sajnos netes társkeresés ilyen, mivel sehogy se lehet ellenőrizni hogy tényleg társat keres e az illető vagy csak szexmániás idióta... így marad a szúrópróba.

Nem kell mindent engedni az első randikon, aki csak ara megy gyorsan lelép, + oda kell figyelni hogy mit mond. Ha hazudik össze lehet zavarni.

2012. jún. 20. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Ismerkedésnél levél, chat, stb., ne vedd komolyan, de persze az alap bizalom mindenkinek jár! Én az első pár levél után, mikor már látszik mindkettő fél komolysága, tel.számot kérek pl., aztán ott az iwiw, face, nem baj, ha nincs ismerőse, csak régi legyen a reg..

A randi legyen az Ő környezetében közel pl..

2012. jún. 20. 20:14
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, főleg az utolsót.
2012. jún. 20. 21:58
 5/7 Solarian ***** válasza:
Hogyan? Hát baseball ütővel.
2012. jún. 20. 22:52
 6/7 anonim válasza:

Én csak a reményed szeretném éltetni, lassan másfél éve vagyunk együtt a párommal és neten ismerkedtünk meg.

Neki pl. volt egy jó kis 3 randis szabálya, addig semmi csók amíg ki nem puhatolja hogy komolyak e a szándékaim.

a facebook és az iwiw pedig nem rossz ötlet:D már ott is vannak társkeresők. hajrá!

23/L

2012. jún. 22. 09:18
 7/7 Hazardteam ***** válasza:
+ Skype - kamera tök alap és mielőbb találkozni, nem elhúzni.
2012. jún. 28. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!