Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a lány 18 éves és a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány 18 éves és a srác 30 éves. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 18:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

az egyik barátnőm 18 volt, amikor összejött egy akkor 28 éves pasival. együtt voltak 3 évet, együtt is laktak. aztán szakítottak olyan fél évre, de most megint együtt vannak már megint fél éve.

én nem jönnék össze 20 évesen egy 30 évessel személy szerint, engem frusztrálna a korkülönbség, pedig alapból az idősebb pasik jönnek be. 27-28 még elmenne. a 30 nekem már túl ijesztő.

volt egy másik ismerősöm, aki szintén 20, és egy 35 éves pasival volt együtt fél évig, végül a csaj dobta ki a pasit.

és van egy harmadik ismerősöm is, aki 21 éves és akinek a pasija szintén 30 fölött van, és már másfél éve együtt vannak.

és egyik kapcsolatban sem volt csúnya egyik fél sem.

2012. jún. 20. 19:17
 12/29 páff.. ***** válasza:
hirtelen az jutott eszembe ,hogy az 12 év...
2012. jún. 20. 19:39
 13/29 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ezekkel a válaszokkal nem sokra mész.Nektek húsz év körüli csajoknak a legnehezebb.Hiszen a korosztályotokhoz tartozó férfiforma egyedek,enyhén szólva is szánalmasak.Be kell ismernem így férfiként a tapasztalataim után,hogy a férfiak 30-év környékén kezdenek valamit érni.Szerintem illetve jó pár tapasztalt ember szerint a tökéletes az amikor a férfi,mindenképp idősebb.10-12év tökéletes.
2012. jún. 21. 09:28
 14/29 A kérdező kommentje:
teljes mértékben egyetértek veled (utolsónak szól) elég sok az éretlen kis magamat fotózom srác..ezekltől rosszul vagyok. :/
2012. jún. 21. 14:32
 15/29 Ájron ***** válasza:
pedomaci.
2012. jún. 21. 20:12
 16/29 anonim válasza:
100%

Én 35/F vagyok, párom 22/L. 12 év korkülönbség. Szeptember 27-én leszünk együtt 6 éve! Igen, akkor ő 17 volt én pedig 29. :) A kapcsolatunk tökéletes, sosem veszekszünk és mindkettőnk szándéka ennyi idő után is, hogy együtt éljük le az életünket. Elhiszem, hogy nem ez az átlag, de nem szabad kizárni azt a lehetőséget sem, hogy működhet a dolog. Teljesen személyektől függ, az buta aki csak a korkülönbség miatt nem ad esélyt egy kapcsolatnak. A lényeg, hogy ne a szex legyen az alapja és mozgatórugója, mert ha az idővel - természetesen - erejét veszti, akkor nem lesz miről beszélgetni és meghal a kapcsolat. Kell, hogy legyenek közös hosszútávú célok, legyen megértés, tolerancia odafigyelés.

Egy szóval az esélyt meg kell adni, mert csodálatos kapcsolat lehet belőle! :)

2012. jún. 25. 09:38
 17/29 ferenczi válasza:
48 vagyok a csajom 19 és fullos a történet.nyomom mint süket aza z ajtót
2012. jún. 25. 10:09
 18/29 anonim ***** válasza:

A 30-as férfiaknak eleve rossz:

Manapság már a 29 éves nők is úgy gondolják, hogy túl öregek.

A 30-as nők zöme meg már foglalt, vagy 20-as férfiról álmodozik, esetleg átugorja a 30-asokat és 40-es férfira vadászik. A 40-es, 50-es nők még oda vannak a 30-as férfiakért, de a legtöbb 30-as férfi fiatalabb nőt szeretne (ahogy rendjén is volna).

Mit tegyen szerencsétlen? Azzal kezd, akit ő is érdekel.

Nem játszok jóst, látót (mint egyesek), nem mondom meg a tutit, hogy melyik fél mire kell a másiknak és hogy milyen jövője lehet egy ilyen kapcsolatnak, nincsenek előítéleteim, ezért ezt írom, hogy ugyanannyi esély van arra, hogy jól alakuljon, minthogy rosszul.

Hogy egy híresség példájával (Nagy Feró) szemléltessem:

[link]

2012. jún. 25. 13:48
 19/29 anonim válasza:
Többen írták a vége felé, hogy 18 évesen a saját korodbeliekből választani nehéz. Nem feltétlenül igaz ez, bár tény és való, hogy számomra is az az egészségesebb ha a nő/lány fiatalabb (pár évvel). Kérdés az, vagy-e elég érett egy olyan kapcsolatba, ahol számára már nem feltétlenül az az elsődeleges ami neked is. A 12 év még nem vészes, de az idő eldönti úgyis, működhet-e ez hosszabb távon. Tedd fel magadban a kérdést.... Valóban te kellesz neki, vagy csak azért kellesz?
2012. jún. 26. 09:33
 20/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, igyekszem minél előbb 'kideríteni', hogy ő mit akar tőlem.
2012. jún. 26. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!