Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

na szval van egy fiu akivel már egyszer randiztunk,tök jól kijövünk meg minden.2 puszisak vagyunk már alapból szval az megvolt.at a kérdésem,hogy TI mikor szoktátok lecsókolni a lányt (tudom,hogy ez egyéntől függ) de ugy mégis?

ma emlitettem neki,hogy egyik ismerősömtől megkapam,hogy csókos szám van..erre ő szerintem gyönyörű (itt a számra célzott) ..most szerintetek mire számithatok?

szombaton talizunk..

2012. jún. 20. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
amikor megkérdezem, hogy járunk-e
2012. jún. 20. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
simán smárold le! arra célzott! :D szurkolok^^
2012. jún. 20. 18:28
 3/3 anonim válasza:
kicsit húzhatod is, az a lány k.nak néz ki aki rögtön belenyal a másik torkába. sztem egy két alkalom, ismerd meg jobban . én idegent csak akkor engedek a testembe ha már nem idegen.
2012. júl. 13. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!