Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bolondítsam magamba még jobban? (hosszú story)
Figyelt kérdés
úgy indult, h randizgattunk, aztán mondtam, h nem akarok beleszeretni, mert nagyon fájt az előző szakítás...csak lazán járjunk össze... hát összejárunk...de aztán mondta, h ne legyünk mindne nap együtt, amibe igaza is van, de most nem keres napokig, meg mikor megbeszéljük, akkor is elmegy haverjaival..az elején midnig mondta, h imád, meg tudom is, h szeret velem, sex is velem a legjobb eddig neki... én azt hiszem, elkedtem hozzá kötődni kicsit, ami érthető is, sokat voltunk együtt,.. hogy érhetném el, hogy érdekes, fontos legyek neki? egyáltalán ne keressem, vagy keressem többet? vagy legyek ele flegma és közömbös? mit csináljak, h esetleg belémszeressen vagy csak simán többet keressen?2009. júl. 6. 13:18
1/5 anonim válasza:
Ő csak azt csinálja, amit megbeszéltetek. Nehéz lesz ezután visszaállítani. Beszéld meg vele, hogy mi lenne, ha mégis rendesen járnátok.
2/5 A kérdező kommentje:
te tutira fiu vagy... az a helyzet, h igazából én se akarok vele járni, pláne nem úgy, h én kérem meg...azt akarom elérni, h hiányozzak neki, h keressen...
2009. júl. 6. 13:54
3/5 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. És én lány vagyok. Legyél közömbös, ne törődj vele, jobbik esetben keresni fog. De ha nem jelent neked sokat, járni nem akarsz vele, akkor mért akarod magadba bolondítani?-.-
4/5 A kérdező kommentje:
Mert amúgy sokat jelent, és kezdek is beleszeretni...csak azért nem akartunk egymásba habarodni, mert túl bonyolult, túl elkötelezett, ..túl fájó lesz a vége. Mindketten olyanok vagyunk akik nehezen heverik ki egy kapcsolat végét...ezért beszéltük meg, hogy ez csak ilyen laza lesz... de ez igy nem megy hosszútávon. én kezdek hozzá kötődni, és amúgy se olyan a kapcsoaltunk, hogy összefexünk, aztán mki megy a dolgára tovább... én vetettem fel neki, hogy laza legyen, mert nem érzem még magam elég erősnek, hogy tudjam szeretni komolyabban...és attól félek, ez a kijelentésem számára végleges... azért nem tudom most hogy viszonyuljak hozzá. szeretném ha szeretne..
2009. júl. 9. 00:15
5/5 anonim válasza:
oké....én csak azt nem értem hogy miért kell egyből a végére gondolni?nagyon pesszimista hozzáállás, így ne csodáld, hogy ez a "kapcsolatodra" is kivetítődik..élvezd amíg együtt vagytok, mondd el neki hogy szeretnéd komolyabban (hiszen szeretnéd, mert kezdesz szerelmes lennni) aztán ha neadjisten ott a vége akkor azon ráérsz akkor gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!