Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan elvált férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan elvált férfi aki újranősült?

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 14:20
 1/7 galen malek ***** válasza:
kevés akkora barom van szerintem aki másodjára is lenullázza magát minden szinten 1 házassággal :)
2012. jún. 20. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
szívemből szólt az első!
2012. jún. 20. 14:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért szerintem nem kell általánosítani, mert nem mindenkinél van így szerintem.
2012. jún. 20. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyanazt a hibát kétszer??
2012. jún. 20. 14:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Nos... Akkor az én véleményem:

Attól még h. egyszer kifogtál egy olyan hölgyet, akivel nem működött, stb.... az még nem jelenti azt, h. más is olyan.

Most gondolj csak bele... Találsz után egy olyan hölgyet akivel jól megvagytok, szeretitek egymást. De nem akarod elvenni, mert egyszer nem jött össze.

Ezzel a hölgyet is bünteted ám? Csak azért ne legyen neki esküvője (ami elég sok lánynak fontos az életében) mert neked előtte volt egy rossz házasságod? Ez kicsit önző dolog nem?

2012. jún. 20. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Bár én nő vagyok, de több olyan férfit ismerek, aki elvált, és újranősült.

Mondjuk mivel nekem már volt esküvőm, gyerekem, nekem már nem olyan nagy ügy, tehát simán ellennék házasság nélkül is valakivel. :)

2012. jún. 20. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
SŐT olyan is van itt aki még meg se nősült!
2012. jún. 20. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!