Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a szomszéd fiúval, és nem tudom, kihasznált-e vagy mégis mi volt ez az egész?
most már engem is érdekel!!:O "modell pasi"..úúh már e két szótól is bezsongtam:D
Viszont elég gázos lenne, hogy akkora jó színész, hogy be meri hazudni, hogy szeret.:S Nekem is mondták már sajnos azt, hogy "szeretlek", de átláttam a dolgon és azt válaszoltam: "te nem szeretsz". 'Szegény' köpni-nyelni nem tudott, mert lebuktattam. Azt mondta erre "jóó, hát nem úúgy" ...:) Az egy hónapig amíg jártunk, végig csak az aranykapun akart átbújni, ha érted mire célzok.:( Ezért jobb, ha figyelsz, de legyél képes bízni is. Csak nagyon figyeld a jeleket, vagy menj át, hívd ki beszélgetni, és kérdezd meg szemtől-szembe, hogy a múltkori az mi volt. (Ha nem félsz a választól.) Ha komolyan szeret, akkor keresi a társaságod ezek után, ha nem, akkor sztem nem szeretett igazából. Hiszen amikor én szerelmes vagyok, akkor egész nap Róla ábrándozok, és a lehető legtöbb időmet Vele akarnám tölteni. Bár én lány vagyok, de ahogy észrevettem, a fiúk is hasonlóan vannak.
19/L
Lefeküdtem a szomszéd fiúval, és nem tudom, kihasznált-e vagy mégis mi volt ez az egész?
Az első szóban ott van a hülyeséged.Francnak fekszel le vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!