Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdtem a szomszéd fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a szomszéd fiúval, és nem tudom, kihasznált-e vagy mégis mi volt ez az egész?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és a szomszédban lakik egy fiú, akivel hatodikig egy osztályba jártunk és ő volt a legjobb barátom, aztán hatodikban mindketten másfelé mentünk továbbtanulni. Annak ellenére, hogy nagyon jóban voltunk, és főleg hogy úgy húsz méterre van a szobája az enyémtől, fél év után szinte teljesen megszakadt köztünk a kapcsolat. Neki hamar lettek új barátai, én pedig... hát én jól elvoltam egyedül, a saját kis világomban. Ő nagyon népszerű lett az új iskolájában is, csajok is zabálták, én pedig... én pedig lettem az a tipikus csúnyalány, nem volt pasim, de még barátaim se, a legkedvesebb dolog, amit mondtak az osztálytársaim, hogy "egy fokkal vagy szebb, mint a geci". Végül eljöttem abból az iskolából, és a következő vagyis a mostani suli sokkal hely, de akkorra már eléggé megingott a bizalmam az emberekben, visszahúzódó lettem, és bár az osztálytársaim irtó kedvesek, még mindig van köztünk egy vékony kis gát... na mindegy, szóval ezzel a fiúval elfelejtettük egymást rendesen, ő bulizgatott én meg általában otthon tanultam vagy olvastam vagy zongoráztam... jó, tudom ciki meg uncsi, de ehhez volt kedvem... aztán tegnap egyedül voltam otthon, és anyu rámbízta, hogy menjek át a szomszédba, adjak oda a szomszéd fiú anyjának valami szakácskönyvet... átmentem, de csak a fiú volt otthon, és hát azt mondta, menjek fel vele a szobájába, és ott rámnézett, de olyan furcsán, és szájon csókolt... nekem ez volt az első csókom... és csókolóztunk, és aztán lefeküdtünk. És utána azt mondta, én vagyok az első, akivel lefeküdt, mert a megfelelő lányra várt, és az én vagyok, és hogy általános első óta szeretett (amúgy a nővére szobájából csórtunk óvszert). Egy csodálatos napot töltöttünk együtt. Vajon csak kihasznált? De miért velem feküdt le akkor? Nem vagyok egy szépségkirálynő, előző sulimban ezt elég sokszor a tudomásomra hozták, ráadásul a gyerekkori legjobb barátját csak nem veri át ilyen csúnyán... Ő akármelyik csajt megkaphatja, modellkedik is. De nekem ez olyan fura, hogy azt mondta, szűz volt, mert állandóan partizott. És azt mondta, szeret, és azt is, hogy akár feleségül is elvenne... én azt hittem viccel, de olyan komolyan mondta, hogy nem tudtam eldönteni. Én sosem éreztem, hogy szerelmes lennék belé, de azóta fogalmam sincs, mit érzek, mert mintha kezdenék beleszeretni... a szüleim amúgy tutira elleneznék a kapcsolatot, az övéi kifejezetten örülnének neki. Ez az egész porig rombolta a kis magánvilágom, amiben éltem eddig... szerethet vagy nem? És amit ugyanennyire nem tudok, hogy én szeretem-e őt? Vagy csak azért érzem hogy szeretem, mert a sok megaláztatás után amit sokszor pasiktól kaptam úgy tűnik ő az első fiú, aki nemcsak ki akar röhögni (?)?. Nem bántam meg, hogy lefeküdtem vele, kellemes élmény volt, és úgy éreztem, már itt volt az ideje. De össze vagyok zavarodva... nagyon. Azóta nem keresett, de én mondtam neki, hogy időre van szükségem.
2008. ápr. 28. 22:20
1 2
 11/14 Aubrey* ***** válasza:
100%
igen..mi történt??:O:O
2010. aug. 4. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:

most már engem is érdekel!!:O "modell pasi"..úúh már e két szótól is bezsongtam:D

Viszont elég gázos lenne, hogy akkora jó színész, hogy be meri hazudni, hogy szeret.:S Nekem is mondták már sajnos azt, hogy "szeretlek", de átláttam a dolgon és azt válaszoltam: "te nem szeretsz". 'Szegény' köpni-nyelni nem tudott, mert lebuktattam. Azt mondta erre "jóó, hát nem úúgy" ...:) Az egy hónapig amíg jártunk, végig csak az aranykapun akart átbújni, ha érted mire célzok.:( Ezért jobb, ha figyelsz, de legyél képes bízni is. Csak nagyon figyeld a jeleket, vagy menj át, hívd ki beszélgetni, és kérdezd meg szemtől-szembe, hogy a múltkori az mi volt. (Ha nem félsz a választól.) Ha komolyan szeret, akkor keresi a társaságod ezek után, ha nem, akkor sztem nem szeretett igazából. Hiszen amikor én szerelmes vagyok, akkor egész nap Róla ábrándozok, és a lehető legtöbb időmet Vele akarnám tölteni. Bár én lány vagyok, de ahogy észrevettem, a fiúk is hasonlóan vannak.

19/L

2010. okt. 22. 18:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Lefeküdtem a szomszéd fiúval, és nem tudom, kihasznált-e vagy mégis mi volt ez az egész?

Az első szóban ott van a hülyeséged.Francnak fekszel le vele :)

2014. aug. 31. 01:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Így 30 évesen hogy látod a dolgokat?
2020. jan. 31. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!