Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell félnem? Kicsit duci vagyok.169cm,72 kg. A barátom kitalálta, h. menjünk el strandra, és nagyon félek, mert szégyellős vagyok fürdőruhában, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni az alakom miatt. Ti szégyellnétek egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Légyszíves az otromba, gonosz válaszokra nem vagyok kiváncsi. Nem azt mondom, hogy ne írjátok le őszintén a véleményetek, csak ne olyan nyers stílusban.
2012. jún. 20. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
K.D.?
2012. jún. 28. 03:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Énis 169-170 centi vagyok, de 63 kiló. ígyis nehezen megyek strandra :S. De van egy barátnőm, aki 100 kiló és 70 centi, ő simán elmegy mindenkivel strandra. Akár fiú akár lány barátjával.:) Szóval ne parázz, strandon meg sokféle ember van, és nem mindegyik piszkafa.:)
2012. júl. 7. 01:34
 13/14 anonim válasza:
Mostanaba nagyon jo dietak vannak kezdj el dietazni es sportolni!!!!!valoszinuleg azert tetted fel ezt a kerdest mert zavar a sulyid.ha zavar tegyel erte!!!!!6utan ne egyel es fuss kitartoan es lelkiismeretesen!
2012. szept. 11. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem akarlaK megbàntani, de ez ciki! Kezdj el fogyozni! Nöböl vagy, ha csak nem vagy beteg, kezdj el adni az alakodra, mozogj, sportolj, légy igényes magadra! Sok szerencsét!
2012. szept. 22. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!