Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha szinte biztos vagyok benne, hogy a barátom másba szerelmes?

Figyelt kérdés

Két és fél éve vagyunk együtt, a kapcsolatunk már enyhén szólva sem az igazi, csak elvegetálunk egymás mellett - de én még mindig szeretem és eddig küzdöttem is a kapcsolatunkért, megtettem, amit csak tudtam. Egy ideje azonban gyanítom, hogy a barátomnak megtetszett az egyik kolléganője - persze Ő tagadja, de közben zavarba jön, ha arról a lányról beszélünk... Szerintem beleszeretett. Én már egyszer rákérdeztem, hogy ez igaz-e, mert ha igaz, akkor én nem állok az utukba. Erre megijedt hogy elhagyom és letagadta, hogy szereti a csajt, csak annyit ismert el, hogy tetszik neki az a másik lány. A csajnak is van barátja... Bonyolult, mi?

Szerintetek mit csináljak? Nem akarom Őt elveszíteni... De ez így nagyon nem jó... Hogy iktathatnám ki a csajt?

2012. jún. 19. 21:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ki is iktatnád a csajt, attól még nem jönne helyre semmi. Ha csak vegetáltok egymás mellett az jó eséllyel nem a csaj hibája.
2012. jún. 19. 21:22
 2/12 A kérdező kommentje:
De amíg a lány nem volt a képben, addig már majdnem olyan volt minden, mint régen... szóval ha a lány nem lenne a képben, akkor még helyre lehetne hozni szerintem. :$
2012. jún. 19. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát nézd, régen rossz, ha a párod más után futkos. Ez azt jelzi, hogy valami gond van köztetek, ez pedig a tünet. A tüneti kezelésnek meg nincs sok értelme. A problémát kellene megbeszélnetek vagy valahogy megoldanotok.
2012. jún. 19. 21:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Figyelj ... ! A csajt ha kiiktatod ... nem lesz semmi sem más ! Lesz egy másik csaj aki megtetszik a barátodnak .. és figyelj ha a barátod beismerte h tetszik neki a csaj akkor ez nem kapcsolat nem szeret , ha szeretne te lennél neki az egyetlen lány akire ránézne !
2012. jún. 19. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:
előző voltam .. üdv : 666
2012. jún. 19. 21:37
 6/12 A kérdező kommentje:

A problémát alapvetően az képezi, hogy Ő dolgozik, nekem meg hónapok óta nincs munkám és emiatt én kevesebbet teszek bele (úgymond) az életünkbe, mint Ő. Én tudom, hogy neki ez esik rosszul, de sajnos, akkor is hiába teszek meg mindent, ha nincs munka. Elején ez volt a problem. Emiatt távolodtunk el egymástól. Aztán jött az új kolléganő... :S Így kezdődött. Most én ezt hogyan beszéljem meg vele...? Mindketten tudjuk, hogy mi a probléma köztünk.

Csak én azt mondom, hogy amíg itt van a lány, addig én hiába próbálok a világ legkedvesebb barátnője lenni, mert az a csaj akkor is előnyben van : VAN MUNKÁJA! (Ráadásul a barátommal egy helyen.) :S

És akkor most én mit tudok csinálni ebben a helyzetben...?

2012. jún. 19. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem bántani akarlak, félre ne értsd, de sztem azzal kéne foglalkoznod,h munkát találj. Tudom,h nehéz, de olyan nincs,h aki hónapok óta kökeményen keres, az nem talál. Persze, lehet nem ez a fö problémája a barátodnak, de neked erre kéne ráállnod.
2012. jún. 19. 21:58
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem veszem sértésnek, tudom, hogy nem annak szánod.

A munkakeresésen rajta vagyok, kőkeményen... csak kb. még a Mekibe sem kellettem (jó, oda azért nem, mert elsősorban diákokat vettek fel), de akkor is elkeserítő azért... Tesco-ba meg túlképzettség miatt nem. Már azon is gondolkodtam, hogy felköltözöm Pestre, mert 10-ből 9 hirdetés oda szól. Itt a lakóhelyemen és környékén nagyon nincs meló...

Csak mondjuk, ha Ő kerülne ilyen helyzetbe (ne adj' Isten!), akkor nekem nem az lenne az első, hogy mást keresek, hanem kiállnék mellette.

2012. jún. 19. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:
a munkás dolog hülyeség !!!!
2012. jún. 20. 07:20
 10/12 A kérdező kommentje:

Hogy érted azt, hogy hülyeség?

Amúgy szerintem is hülyeség, hogy ez ennyire rányomja a bélyegét a kapcsolatunkra... már, ha így érted. De attól még sajnos rányomja...

2012. jún. 20. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!