Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledjek hozzá?
Ebben a helyzetben szerintem az egyetlen fontos dolog amire figyelned kell, az az őszinteség. Én a helyedben elmondanám neki, hogy amit ittasan csináltatok, az neked sokat jelentett, és szeretnéd tisztázni hogy vajon ez az állapot józanul is így van e. A lehetőségeid végesek a témakörben, vagy azt mondja hogy ezt nem a részegség hozta ki, és akkor boldog lehetsz, vagy azt hogy csak azért csinálta a dolgot mert részeg volt, de így is csak annyi a dolgod hogy legközelebb is leitasd :)
Abból amit írtál, feltételezve hogy jó megfigyelő vagy, a vonzalom kettőtök között kölcsönös, és a kapcsolat kiteljesedése csak arra vár hogy te lépj. Ez esetben nem nagyon tudsz béna lenni bármit is csinálsz, de ha rám hallgatsz akkor legközelebb mikor találkoztok és kialakul egy ilyen helyzet mint amit leírtál, akkor megcsókolod. Nem sokat veszthetsz rajta. Max kapsz egy pofont és akkor egyértelműen kiderül, hogy te spiláztad túl a dolgot és nem volt helyes a meglátásod hogy bejössz te is neki. De legalább 100%-osan egy olyan tapasztalat birtokosa leszel, ami legközelebb nem hagyja hogy egy olyan ember iránt érezz aki nem érez irántad.
Végül is te mindenképp nyersz, csak ha pofára esel akkor egy darabig nem fogod értékelni a nyereményed. :)
Remélem legalább kicsit hasznos voltam.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!