Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a pasi ideál, testsúly és magasság tekintetében?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 00:14
11/27 anonim válasza:
Egyébként jó hogy mondod, a nőknél a férfiak magassága élvez prioritást, férfiaknál a nő testsúlya. Kinek ez fontos, kinek az. Ilyen egyszerű. Ebből azt is láthatod hogy mennyivel könnyebb helyzetben vagytok, hiszen a magasságotokat is tudjátok növelni, és a testsúlyotokat is tudjátok csökkenteni. Míg ha egy férfi 165 cm magas, azon nem segít semmi. :)
12/27 A kérdező kommentje:
Tudom:D De mivel nőből vagyok,ezért néha kedvem támad hordani.:D
2012. jún. 19. 00:36
13/27 anonim válasza:
Egyébként Tõled is és az összes nyomorék válaszadótól is kérdezem:mióta keresünk párt testtömegindex alapján??Nyomorult ûrlények vagytok! Neked az ideál egy 60 centis 50 kilós kalapács ,de örülhetsz ha találsz egy olyan nagy hülyét mint te vagy!
15/27 anonim válasza:
#13-tól szép végszót hallhattunk, köszönjük Emese. Én most elteszem magam holnapra.
17/27 A kérdező kommentje:
00:38-as!
Ki kérte,hogy regisztrálj az oldalra,és itt olvasgass? Azt kérdezgetek amit akarok, és szerintem semmi közöd hozzá.:D
Most a hozzászólásoddal megmutattad nekünk nyomorékoknak,hogy te mekkora kib*szott intelligens egy valaki vagy ám! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
2012. jún. 19. 00:50
18/27 A kérdező kommentje:
A kitartó 71%-os válaszolómnak üzenem,hogy tényleg igaza van:D Mert mi nők fogyhatunk,és akár magasodhatunk is!:)
És tényleg így van,ahogy a pasinak a kis csini nő tetszik, a nőnek pedig a magas izmos pasas:D
2012. jún. 19. 00:53
19/27 anonim válasza:
Jó,akkor maradjon csak a kalapács. Emese/f
20/27 A kérdező kommentje:
Ahogy érzed,nyugodtan méregess akkor a kalapács mértékegységében,ha számodra ez a kedvező. Semmi jónak nem vagyok elrontója!
2012. jún. 19. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!