Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja a szüleimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a szüleimet hogy 40 éves barátnőm van akinek van egy gyereke?

Figyelt kérdés
Igaz a nővéreimet viszont nem, de a barátnőm szinte a nővérem lehetne

2012. jún. 18. 22:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de nem mind1 hogy egy 26 évessel vagyok együtt vagy egy 40 évessel ha jól megvagyunk meg kijövünk egymással és szeretjük egymást
2012. jún. 19. 00:12
 12/17 anonim válasza:
hát...figyi!!kersztanyám + kresztapám nem házasodtak össze, élettársak,--->de nem ez a lényeg---> kerek 20 év van köztük!
2012. jún. 19. 10:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Talán azért mert a szüleid szeretnének saját unokákat és egy 40 éves gyerekes nő ezt nem biztos, hogy meg is tudja adni?
2012. jún. 19. 12:21
 14/17 A kérdező kommentje:
van két nővérem akik szintén 40 év felettiek és szüleimnek van 3 unokája már igaz a barátnőm 40 de még képes szülni és szeretne is.
2012. jún. 20. 00:40
 15/17 anonim ***** válasza:

szép, szép, és neked akkor is tetszik majd a barátnőd, amikor 5 év múlva igencsak látszani fog a bőrén a kora?

35 évesen még nem nagyon jelentett ez problémát nekem sem, de 40 fölé értem én is, és már bizony lifeg, gyűrődik, csomós, ráncos, lóg...szóval ilyenek. Ami engem nem zavar, mert ettől még boldog embernek érzem magam, de nem vehetek fel bármit, mert már nem esztétikus látvány a kint hagyott testrész.

Ha ezzel most tisztában vagy, az remek, de ne felejtsd el később sem, amikor 36 éves leszel, ő meg 50. És a korosztályodban szép bőrű nőket látsz majd, visszafordulva a párodhoz meg 50 éves aszódásnak indult bőrt találsz.

Ha nem tudod, mire számíts, akkor addig nézz körül az utcán, amíg nem ígérsz örök hűséget és amíg nem vállaltok gyereket.

2012. jún. 20. 09:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Te fogod továbbvinni a családod nevét. Lehet hülyeségnek hangzik, de van akinek ez fontos. Egy 40 éves nővel pedig nem biztos, hogy sikerülni is fog.
2012. jún. 20. 10:45
 17/17 A kérdező kommentje:
igaz nem biztos de kehet hogy igen
2012. jún. 23. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!