Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a szüleimet hogy 40 éves barátnőm van akinek van egy gyereke?
szép, szép, és neked akkor is tetszik majd a barátnőd, amikor 5 év múlva igencsak látszani fog a bőrén a kora?
35 évesen még nem nagyon jelentett ez problémát nekem sem, de 40 fölé értem én is, és már bizony lifeg, gyűrődik, csomós, ráncos, lóg...szóval ilyenek. Ami engem nem zavar, mert ettől még boldog embernek érzem magam, de nem vehetek fel bármit, mert már nem esztétikus látvány a kint hagyott testrész.
Ha ezzel most tisztában vagy, az remek, de ne felejtsd el később sem, amikor 36 éves leszel, ő meg 50. És a korosztályodban szép bőrű nőket látsz majd, visszafordulva a párodhoz meg 50 éves aszódásnak indult bőrt találsz.
Ha nem tudod, mire számíts, akkor addig nézz körül az utcán, amíg nem ígérsz örök hűséget és amíg nem vállaltok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!