Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi a baja? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a baja? Már nem szeret engem?

Figyelt kérdés

A barátom elég furán viselkedik. Talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy egyik pillanatban imád, a másikban eltaszít.

Régebben nem ilyen volt, tehát abban nyilvánulnak meg a dolgok, hogy már nem 'mutat' érzelmeket, nem dícsér, nagyon riktán mondja h szeretlek, nem udvarias, szinte felrúg az ajtóban, levegőnek néz. Mindig estefelé szeretne találkozni, és arra gondoltam, hogy már csak szexre tart.

Régebben szerette tervezgetni a jövőt, meg szép dolgokat mondott pl. Tőled szeretnék gyerekeket..stb.

Ma már annyiból állunk, hogy elhívom valahová , h kettesben legyünk, erre hozza magával még 2 haverját. Ha kettesben vagyunk, feltünően unatkozik, vagy gépezik.

Teljesen el vagyok keseredve, mit ronthattam el, de szörnyű érzés, hogy így 'megtagad', és minden régi szép dolgot, szokást eltörölt az agyában.

Persze mikor próbálom elmondani ezeket a dolgokat, mintha a falhoz beszélnék, és mindenre azt mondja nem így van és szeret.

Egyébként 2 éve sem vagyunk együtt.

2012. jún. 18. 22:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Szeret is, de már elmúlt a nagy láng, de attól még szeret, szerintem ápolni kéne a kapcsolatokat, közös nyaralás stb.
2012. jún. 18. 22:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) igen erre én is gondoltam! De neki mindig minden fontosabb sajnos...Mint írtam, mindig beszervez valakiket, ha én kettesben szeretnék lenni vele. Én értem, h a tűz már kialudt nála, de nálam akkor miért nem? :(
2012. jún. 18. 22:44
 3/10 Skydive ***** válasza:
Milyen idősek vagytok? Első komoly kapcsolat? Ezek fontos információk, ha választ szeretnél.
2012. jún. 19. 00:26
 4/10 Skydive ***** válasza:
Viszont a kommentedben feltett kérdésre a válasz egyszerű: a szerelmek nem egyszerre jönnek és nem is egyszerre mennek...
2012. jún. 19. 00:28
 5/10 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk
2012. jún. 19. 09:52
 6/10 A kérdező kommentje:
És igen, mindkettőnknek első komoly kapcsolat
2012. jún. 19. 09:53
 7/10 Skydive ***** válasza:
100%

Értem.

Azt rögtön szögezzük, is le, hogy ha egy 20 éves első kapcsolatos srác olyat mond, hogy "tőled szeretnék gyereket", akkor azt annyira kell komolyan venni, mintha azt mondanám, hogy Napóleon anyja vagyok (27/F).

Nem feltétlen hazudik, csak nem tudja még, mit is beszél. Tapasztalatot kell szerezni, hogy valaki biztosan tudja, kivel, milyen emberrel lenne képes leélni -jobb esetben- egy életet. És el is érkeztünk a probléma gyökeréhez. Fiatalok vagytok, nulla tapasztalattal. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy igen kevés férfi tart ki egy nő mellett egész életében. Abból amit leírtál nekem úgy tűnik, hogy a barátod már inkább szeretettel szeret Téged, nem szerelemmel. Mikor az imádatát tapasztalod az azért van, mert valóban szeret, fontos lehetsz neki. Mikor meg elviselhetetlenné válik, akkor felerősödnek benne az érzések, hogy nem szerelmes beléd. Tipikusan olyan viselkedés mint amikor valaki két világ között őrlődik. Tévedhetek persze, mert nem tudok rólatok semmit azon kívül amit megosztottál. Viszont a srácban sajnos a 3 évvel ezelőtti magamat látom. Egy az egyben. Nem beszélve arról, hogy reménybeli pszichológusként is úgy érzem, hogy le kell vele ülni, és megpróbálni szóra bírni. Ha nem megy, akkor csak magadnak ártasz, ha nem vetsz véget a kapcsolatnak. Elképzelhető, hogy családi, vagy egyéb probléma van a háttérben nála, ezért mindenképpen ajánlatos egy próbát tenni, de ha nem jársz sikerrel, akkor lépned kell egyet előre. Magadat kíméled vele.

Ha kérdésed van írj bátran.

2012. jún. 19. 11:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! Értem...Szóra nem lehet bírni sajnos, tehát feladtam. Én is azt gondolom fiatalok vagyunk még, nincs elég tapasztalat. De akkor is úgy érzem, hogy beláthatná magának ha csak Szeretetet érez csak, nekem ez nem elég. Ha mindent tagad amiket leírtam, még se érzem már, hogy fontos vagyok neki, akkor hogyan szakítsak? Tehát, nem tudom hogyan foglaljam össze ezeket pár mondatban, mikor amúgy is semmibe vesz. És ha szakítok, ugyanúgy jön hozzám, mintha mi sem történt volna :S Ezért nehéz szakítanom, mert nem is hagyja.
2012. jún. 19. 14:29
 9/10 Skydive ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak közöld vele a száraz tényeket. Vége. Ha megkérdezi miért, mond el neki. Közöld vele, az ezután elvárható viselkedést a részéről. Magyarán nem jön ezentúl amikor csak akar, csak akkor, ha Neked is jó és kedved van hozzá. Továbbá. Nincs szex. Még gyengéd érzelmeket táplálsz iránta, és ez nem segít a felejtésben. Ha mind a két fél tisztázza, hogy semmi másról nem szól, csak kielégülésről akkor nincs probléma, de nem szerencsés egy friss szakítás után. Be kell tartania ezután a barátság szabályait. És Te vagy az aki dönt és irányít ebben a kérdésben. Nem fordítva, ezt ne felejtsd el. Nem kell rögtön minden kapcsolatot megszakítani vele, ha neked igényed van a barátságára, vagy a közelségére néha, de tudd, hogy mit akarsz ebben a kérdésben, és ne engedd, hogy a srác a saját akaratával ezt felülírja.
2012. jún. 19. 16:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mégegyszer! :) Egyébként közöltem vele a dolgokat, de nem válaszolt semmire,a végén annyit odadobott, hogy már rég kiöltél belőlem mindent. Én meg azt feletem, hogy rendben, és eddig nehéz lett volna egyenesnek lenned? És szó nélkül távozott. Ennyit akartam tudni, tehát így könnyebb lesz nekem.
2012. jún. 19. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!