Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baja? Már nem szeret engem?
A barátom elég furán viselkedik. Talán úgy tudnám megfogalmazni, hogy egyik pillanatban imád, a másikban eltaszít.
Régebben nem ilyen volt, tehát abban nyilvánulnak meg a dolgok, hogy már nem 'mutat' érzelmeket, nem dícsér, nagyon riktán mondja h szeretlek, nem udvarias, szinte felrúg az ajtóban, levegőnek néz. Mindig estefelé szeretne találkozni, és arra gondoltam, hogy már csak szexre tart.
Régebben szerette tervezgetni a jövőt, meg szép dolgokat mondott pl. Tőled szeretnék gyerekeket..stb.
Ma már annyiból állunk, hogy elhívom valahová , h kettesben legyünk, erre hozza magával még 2 haverját. Ha kettesben vagyunk, feltünően unatkozik, vagy gépezik.
Teljesen el vagyok keseredve, mit ronthattam el, de szörnyű érzés, hogy így 'megtagad', és minden régi szép dolgot, szokást eltörölt az agyában.
Persze mikor próbálom elmondani ezeket a dolgokat, mintha a falhoz beszélnék, és mindenre azt mondja nem így van és szeret.
Egyébként 2 éve sem vagyunk együtt.
Értem.
Azt rögtön szögezzük, is le, hogy ha egy 20 éves első kapcsolatos srác olyat mond, hogy "tőled szeretnék gyereket", akkor azt annyira kell komolyan venni, mintha azt mondanám, hogy Napóleon anyja vagyok (27/F).
Nem feltétlen hazudik, csak nem tudja még, mit is beszél. Tapasztalatot kell szerezni, hogy valaki biztosan tudja, kivel, milyen emberrel lenne képes leélni -jobb esetben- egy életet. És el is érkeztünk a probléma gyökeréhez. Fiatalok vagytok, nulla tapasztalattal. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy igen kevés férfi tart ki egy nő mellett egész életében. Abból amit leírtál nekem úgy tűnik, hogy a barátod már inkább szeretettel szeret Téged, nem szerelemmel. Mikor az imádatát tapasztalod az azért van, mert valóban szeret, fontos lehetsz neki. Mikor meg elviselhetetlenné válik, akkor felerősödnek benne az érzések, hogy nem szerelmes beléd. Tipikusan olyan viselkedés mint amikor valaki két világ között őrlődik. Tévedhetek persze, mert nem tudok rólatok semmit azon kívül amit megosztottál. Viszont a srácban sajnos a 3 évvel ezelőtti magamat látom. Egy az egyben. Nem beszélve arról, hogy reménybeli pszichológusként is úgy érzem, hogy le kell vele ülni, és megpróbálni szóra bírni. Ha nem megy, akkor csak magadnak ártasz, ha nem vetsz véget a kapcsolatnak. Elképzelhető, hogy családi, vagy egyéb probléma van a háttérben nála, ezért mindenképpen ajánlatos egy próbát tenni, de ha nem jársz sikerrel, akkor lépned kell egyet előre. Magadat kíméled vele.
Ha kérdésed van írj bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!