Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na most akkor ez hogy van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor ez hogy van? Engem szeret, őt nem, de mégsem velem van?

Figyelt kérdés
A párom elhagyott, mert besokallt, összejött egy igénytelen nővel. Őt nem szereti, engem szeret. Mondja, érezteti, de hazajönni nem akar. Nem értem. Ha itt van a kicsi miatt, akkor szerelmesen viselkedik velem, amire azt mondja nem az. Olyan, mintha szórakozna, de mégis őszinte amit tesz, igaz csak addig tart. Úgy látom össze van zavarodva, szabadságra vágyik. Kicsit olyan kapuzárási pánik szerű, de ahhoz meg fiatal.
2012. jún. 16. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Szóval van egy közös gyereketek, és a párod mégis lelépett egy másik nővel? Szép ki alak lehet...

És mitől sokallt be?

2012. jún. 16. 23:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez így van. Sok volt a vita itthon, illetve sok csekk, adósság halmozódott fel mert nem volt rendes munkahelye.
2012. jún. 16. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Veled jobb babázni, a másik nőci jobban szexel. Tiszta sor mit nem értesz ezen?

25/F

2012. jún. 16. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
És ő lépett le? Hát, már ne is haragudj, de a csávó egy szar,szemét, szar alak lehet. Tudom, hogy kibicnek semmi sem drága, de én nem bánkódnék miatta. Nem dolgozik, közben otthon egy gyermek várja (és nem mellesleg te...) áhh, ilyenkor azért erősen kétségbe vonom a sors értékítélő képességét.
2012. jún. 16. 23:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Na igen, de állítása szerint a szex velem a legjobb, holott elég hosszú listája volt előttem.
2012. jún. 16. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!