Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is könnyen leráztok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is könnyen leráztok olyan embert akit teljes szívetekből szeretek de bizonyos ok miatt nem lehettek vele?

Figyelt kérdés
Mondjuk mert még telefont sem tudjátok feltölteni annyira nincsen pénzetek ,nehogy még másik országba utazzatok .És megvan beszélve hogy jön le azt mondja minden rendben van mutatja a papírjait, de már előtte 2 nappal a lejövetel dátuma előtt se híre se hanva és még fel sem veszi a telefonónt.És ráadásul látszik rajta hogy szeret .Nekem meg folyamatosan hangulat változásaim vannak e miatt hogy már 3 napja nem beszéltünk az előtt fél napokat beszéltünk, egyszer elvagyok keseredve hogy lemondott rólam utána meg ideges vagyok és jó érzés tölt el mintha valami féle megérzések lennének hol jó hol rossz.

2012. jún. 18. 22:01
 1/7 ASOT ***** válasza:

azért nem mindegy h mi annak az oka!

A te esetedben azt javasolnám h ne folytasd mert nem éri meg, csak huza-vona lenne az egész, és eltelne nagyon sok idő amit rááldoznál egy reménytelen kapcsolatra.

2012. jún. 18. 22:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen de mi van ha már nem kellett volna sokat várnom és én most hagyom abba?
2012. jún. 18. 22:12
 3/7 ASOT ***** válasza:

nem :)

hidd el hogy ez csak huza vona....és aztán eltelt volna még 3 hónap és azt mondanád basszus mi a f@szért vártam megint....

Ne haragudj de félig tapasztalatból, félig pedig saját látásom alapján mondom neked, hogy szállj ki belőle mielőtt már másra rá sem tudnál nézni!

2012. jún. 18. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ő már megtette, és azért nem jelentkezik belátta hogy nagy úra távolság és nincs értelme, csak hát vak voltam és minden édes kis ded szavát elhittem, pedig gyakran megkérdezte hogy de ugye nem unalom űzésnek beszélgetek vele...
2012. jún. 18. 22:21
 5/7 ASOT ***** válasza:

na látod te is rájössz....csak az a baj hogy csak most nem??

de jobb később mint soha...

most majd nyithatsz egy új fejezetet az életedben.

2012. jún. 19. 06:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Megint a skypen a pasi aki nem jött el pénzhiány miadt hozzám.
2012. jún. 19. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen sikerült lezárni és túl lépni is, de végre siker. Tudod ha az egyik fél szerelmes, másik fél meg nem, rohadt nehéz lezárni, túl lépni, de muszáj.
2023. jún. 20. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!