Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egyik barátnőm tudja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik barátnőm tudja hogy szeretek egy fiút és tudja h ki az és amikor én nem vagyok ott fogdossa becézgeti meg minden. Szóltam neki h haggya abba de nem haggya. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 20:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
biztos, hogy az ilyen barátnő? inkább azt kérdezd meg tőle, miért teszi ezt. neki nem tetszik? vannak olyanok, akik olyanokra indulnak be, akik másnak is kellenek, ettől vonzóbbak, meg harcolni kell értük.
2012. jún. 18. 20:13
 2/11 A kérdező kommentje:

Én amúgy utálom a csajt... olyan kétszinű

amikor megmondtam neki hogy zavar hogy piszkálja meg fogdossa aztmondta őt nem érdekli mert túl kerek a feje...gondoltam magamba h ez nem kifogás..

az a kétszinű kis liba nem őt szereti

2012. jún. 18. 20:15
 3/11 A kérdező kommentje:

de holnap évzárón beszélek vele és max. megtépemxD

mert nagyon zavar

2012. jún. 18. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
akkor ne mondd el neki a magánügyeidet, így kiküszöbölhetsz ilyen szituációkat. valszeg ő sem csíp téged, így akar idegesíteni. hagyd figyelmen kívül, akkor leáll vele, mert már nem szórakoztatja a dühöd.
2012. jún. 18. 20:17
 5/11 A kérdező kommentje:
renben.köszönöm szépen:)
2012. jún. 18. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:

az agresszió nem megoldás

nyáron amúgy sem tud mit csinálni a sráccal, hogy azt te is lásd és idegesíthessen, viszont te tudod a fiúvak tartani a kapcsolatot.

2012. jún. 18. 20:18
 7/11 A kérdező kommentje:

am már volt egy ilyen és akkor 3 vagy 4 hónapig hozzá se szóltam és a tanárok piszkáltak mert ő egy kiskedvenc és sirt hogy figyeljenek rá..olyan szánalmas-.-"

és ez ebbe a tanévbe volt!!

2012. jún. 18. 20:19
 8/11 A kérdező kommentje:

a sráccal mindennap megyünk sétálni:)

a legjobb barátnőmet szerette a srác és megkérdeztem h milyen nehéz volt elfelejtenie őt és aztmondta hogy hülye volt... én annyira szeretnék vele összejönni:))

2012. jún. 18. 20:21
 9/11 anonim ***** válasza:
ha a barátnődet sem zavarja -nehogy tönkremenjen a barátságotok- (azt, akivel járt) akkor lépj
2012. jún. 18. 20:22
 10/11 A kérdező kommentje:

őt nem zavarja:)

mi örökké LB-k leszünk

és a sráccal is legjobb barátok vagyunk;)

2012. jún. 18. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!