Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik barátnőm tudja hogy szeretek egy fiút és tudja h ki az és amikor én nem vagyok ott fogdossa becézgeti meg minden. Szóltam neki h haggya abba de nem haggya. Mit csináljak?
Én amúgy utálom a csajt... olyan kétszinű
amikor megmondtam neki hogy zavar hogy piszkálja meg fogdossa aztmondta őt nem érdekli mert túl kerek a feje...gondoltam magamba h ez nem kifogás..
az a kétszinű kis liba nem őt szereti
de holnap évzárón beszélek vele és max. megtépemxD
mert nagyon zavar
az agresszió nem megoldás
nyáron amúgy sem tud mit csinálni a sráccal, hogy azt te is lásd és idegesíthessen, viszont te tudod a fiúvak tartani a kapcsolatot.
am már volt egy ilyen és akkor 3 vagy 4 hónapig hozzá se szóltam és a tanárok piszkáltak mert ő egy kiskedvenc és sirt hogy figyeljenek rá..olyan szánalmas-.-"
és ez ebbe a tanévbe volt!!
a sráccal mindennap megyünk sétálni:)
a legjobb barátnőmet szerette a srác és megkérdeztem h milyen nehéz volt elfelejtenie őt és aztmondta hogy hülye volt... én annyira szeretnék vele összejönni:))
őt nem zavarja:)
mi örökké LB-k leszünk
és a sráccal is legjobb barátok vagyunk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!