Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez r. ibanc dolog, vagy csak félrelépés?

Figyelt kérdés

ez még szilveszterkor történt, csak kicsit összevesztem nővéremmel, és érdekel, hogy igaza van-e. Szóval az történt, hogy szilveszterkor elmentünk együtt házibuliba, ami nagyon unalmas volt, de azért ugy eldumálgattunk meg elvoltunk. Fölhívott az exem, akivel kbfél évvel ezelőtt (szilveszter előtt) szakítottam, de rendszeresen beszéltünk még, és az utóbbi időben már alakult megint valami köztünk, de neki volt közben egy csaja akit nem szeretett annyira, és szilveszter előtt 2 nappal szakítottak, de mivel 1 társaságban vannak, együtt voltak. Szóval fölhívott, és elkezdtünk beszélgetni, és kb fél óra duma után fölvetettem, hogy találkozzunk megint, és totál örült és ugy köszönt el, hogy majd akkor találkozunk.Kb 10 perc múlva visszahívott, és hallottam, hogy a volt volt csaja ott nyávog neki a háttérben, és lemondta, mert hogy azzal a csajjal lesz. Ezen én bekattantam mint állat, megittam egy üveg jagert, betéptem, aztán elmentem onnan. elindultam egy buliba, ahol volt egy fiú aki elhívott szilveszterezni, de ugye abba az unalmas házibuliba mentem. Őt már ismertem egy ideje, mindig volt köztünk valami, elég más világ vagyunk de nagyon jól elvoltunk együtt sokat beszélgettünk meg hülyültünk. Szóval nemtudom hogyan, de odaértem, és dumáltam vele az exemről aztán elkezdtünk smárolni, és a vége az lett, hogy lefeküdtünk, ekkor vesztettem el a szüzességem, de én ezt nem számítom, mivel nem voltam beszámítható állapotban.. Szóval ez a történet, és a nővérem most azt mondja, hogy egy k.urva vagyok, mert ő nemrég tudta meg, mivel ugye nem mondtam senkinek, csak a jó barátaim tudták, csak meghallotta mikor valami kapcsán felmerült a téma.. persze ő egyből elmesélte az ő barátnőinek és ők is k.urvának tartanak. Én nem tartom magam annak, félrelépés volt, nem vagyok rá büszke, de már nemtudok mit csinálni. Többet nem fordul elő, de azt mondta, kérdezzek meg bárkit, mindenki szerint az leszek. szóval?

15/l

2012. jún. 18. 15:52
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
17:07 telljesen igazad van, nem mentegetőzéskét írtam. én voltam a hülye, hogy oda mentem egyáltalán. "értékelt" persze tudom, hogy dugni akart egyértelmű, úgy értem, nem pillanatnyilag akkor, hanem álltalában.. emelt fő az mindig megy, még ha belül bőgök is mint aszar.. dehát ez van.. örülök hogy leírtad amit gondolsz, és kicsit mögé néztél a dolgoknak és nem csak egy szánalams r.ibanc vagy kommentre futotta.. :)
2012. jún. 18. 17:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Mindegyik elôttem szólónak igaza van.

Engem az idegesít fel, hogy leírod a történeted, várod a válaszokat, mert nem hiszel a nôvérednek. Aztán amikor pofára esel, mert rájössz, hogy igaza van akkor elkezdesz mentegetôzni.

A mentegetôzéssel azt akartad elérni, hogy jobban érezd magad, sorry ez nem sikerült.

Ezek az emberek itt általánosítanak. Mert nem ismernek.

Az én unokatestvérem is ilyeneket csinál 14 évesen. Már egy éve nem szûz, váltja a pasikat... te jobb vagy nála, mert te megbántad.

Én is szoktam néha inni, keveset és nagyon ritkán. Soha nem rugtam még be, buliban sem voltam még.. mehettem volna csak fiatal vagyok hozzá. Pedig 15 éves vagyok én is!

Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de egy elkényeztett lány vagy aki idôsebbnek érzi magát.

Jah és a kérdés: Ez ribanc dolog volt!!!!!!

Most hogy megbántad valószìnûleg nem vagy az. De nem sok változott azóta.

15/L

2012. jún. 18. 18:01
 23/25 anonim ***** válasza:
38%

Na most négy órával később én is lökök valami baromságot :D

1. Kérdező, a válaszadók nagy részét ne vedd komolyan, legtöbben már azért leribancoznak valakit, mert 16 évesen már nem szűz 2 év alatt 6 fiúval volt stb. stb. Persze sok kérdéshez joggal írják amit, de sokhoz szintén nem. Lehet én vagyok valami csernobili szökevény, de az én szótáramba az a ribanc aki a hétvégi bulikon AKARATOSAN (gondolok itt arra, hogy nem részegen depressziósan, hanem teljesen józanul), meglékeltetik magukat. Mgejegyzés: Mostanában azon is szoktam gondolkodni, hogy ha az ember egy éjszakást akar akkor az ilyen partydögökhöz mennek vagy lakásoshoz, azért már kell gondolkodni mert a mai világban már partyip*csáktól több betegséget kaphatunk el, na de mind1 ezt most szard le:D:D.

Az én szótáramban még nem vagy az elvégre megbántad stb stb, bár ezt a 15 évesen seggrészegre inni magad, és aktív szexuális életet élni kicsit erősnek tartom, de hát a média így neveli az embereket hál istennek, hogy nem közétek születtem :), de ezt is szard le csak lököm a baromságokat. TE NEM VAGY RIBANC! mert megbántad és nem csináltál több ilyet, akkor leszel ribanc, ha ez az hétvégi rutin lenne mint a lecke megírása. NA ennyi, tessék felállni, nem sírni, mindenki követ el hibákat, mutass olyat aki nem, de ha akarunk tanulunk belőle és később helyesen cselekedünk, egyszer túl kell esni az első csalódáson. blablabla

2012. jún. 18. 22:35
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Te kislány, ha nem bírod a kíméletlen igazságot, akkor miért teszel fel itt kérdést? Mégis mit vártál, hogy megdicsér mindenki? 15 éves vagy, ne próbálj úgy viselkedni mint egy érett felnőtt, mert a reakcióidból tisztán látszik, hogy nem vagy az.

Ha tanulsz hát tanulj, tanulj fiúzás és piálás helyett is, bár ettől függetlenül te állatorvosként soha nem fogsz háromszor annyit keresni mint én, de kívánom, hogy sikerüljön elérni amit szeretnél. Viszont ehhez kellene némi önmérsékletet és alázatot tanulnod, mert ezeknek igencsak híján vagy.

2012. jún. 19. 10:20
 25/25 A kérdező kommentje:
állatorvosi egyetemen nem csak állatorvosnak lehet tanulni. de nem ez a lényeg.. am nem nem élek és nem is éltem aktív nemi életet. nem arra vártam, hogy megdícsérjenek, de ha valaki lebsz, akkor azt magyarázza meg, és aki veszi ere a fáradtságot, azt tisztenli fogom annyira, hogy ne pofázzak vissza neki, sőt megköszönöm. ha lbaszol, de megmagyarázod, akkor abból esetleg tanulhatok is, de ha annyit írsz h te szánalmas kis krva az csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.. persze megint én voltam a hülye, hogy egyáltalán reagáltam rájuk. na de telljesen mindegy. 22:35 ös nek köszönöm, és a többieknek is, akik segítettek, már változtattam az életmódomon, több időt próbálok tölteni a családommal, és buliba csak zene miatt megyek, de sohase iszom sokat. próbálok jobban a jövőmre koncentrálni, elkezdtem új dolgokat is amikkel levezethetem a feszkót pl most kezdem deszkázni, több ídőt fordítok rá hogy fejlesszem a rajztudásom, elkezdtem mixelgetni stb nade további szép napot és mégegyszer köszi mindenkinek
2012. jún. 19. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!