Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utánajárnátok egy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utánajárnátok egy rossz dolognak amit az új barátotokról hallottatok?

Figyelt kérdés
A pasiról akivel alakulóban van egy kapcsolatom azt hallottam,hogy megütötte az egyik volt barátnőjét. Ha ez igaz,akkor én nem szeretnék tőle semmit. Utánajárnátok az ilyennek? Ha igen,hogyan?
2012. jún. 18. 15:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ezt olyan mondta akinek szándékában áll elválasztani tőle.Ezért igaz is lehet meg nem is.
2012. jún. 18. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenképp, mert én is dobnám, ha hasonlót tudnék meg, csak kérdés hogyan?

Megkérdezheted a volt barátnőt, de ha nem igaz és haraggal váltak el, akár rosszindulatból is mondhatja, hogy igen, megverte, menekülj te is.

A barátai nem fognak neked igazat mondani, szóval fogalmam sincs, hogy lehet kideríteni. Kitől hallottad ezt?

2012. jún. 18. 15:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Az exemtől.
2012. jún. 18. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Járj utána!
2012. jún. 18. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!