Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire "rossz" hatással lenne rám a szerelem?

Figyelt kérdés
Amikor szerelmes vagyok ,akkor nem tudok gondolni a szexre meg teljesen el lágyulok és nagyon érzékeny tudok lenni.Most ,hogy sikerült kimászni a szerelemből ,iszonyatosan kanos vagyok :D ,de nem csak ez a lényeg sokkal magabiztosabb meg bátrabbnak érzem magam. Ezek után úgy gondolom ,hogy a szerelem nem a férfiaknak való! :D
2012. jún. 13. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
ne aggodj ez mindenjire így hat :)
2012. jún. 13. 17:24
 2/8 A kérdező kommentje:
De félek ,hogy megint "elkapom" ! :/
2012. jún. 13. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb be fog állni az egyensúly, ne félj ;)
2012. jún. 13. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban szerelmes a férfi akkor a tesztoszteron szintje hihetetlenül lecsökken. A nőknél viszont pont forditva: megemelkedik. Ez természetes mechanizmus, azért történik így, hogy a két nem közötti különbségek valamennyire kiegyenlitödjenek és egymásra tudjanak hangolódni. Azért "töketlen" sok srác mikor szerelmet kell vallani és sok lány pedig "a kezébe veszi az irányitást" ha szerelmes.
2012. jún. 13. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szóval ha szakítunk a párommal én bőgni fogok, ő meg k*rvázni örömében.

jaj.

2012. jún. 13. 20:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehát ,akkor ha szerelmesek a nők ,akkor sokkal jobban kívánják a szexet ?
2012. jún. 14. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Én igen.
2012. jún. 14. 12:46
 8/8 anonim ***** válasza:
ez egyértelműen így van nálam is
2012. jún. 14. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!