Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a pasinak kell udvarolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a pasinak kell udvarolnia a nőnek és nem fordítva? Nagyon nagy baj, ha pasi létemre elvárom hogy a nő udvaroljon nekem? Miért akkor baj ha nő udvarol a pasinak? 27/f

Figyelt kérdés

nem értem mi az oka annak hogy a nőnek kell udvarolni és nem fordítva.

Én egyszerűen szeretem ha nő udvarol nekem és azért mert ez így szerintem sokkal könnyebb . Eddigi barátnőim mind engem szedtek fel és jó érzés volt Ez tényleg akkor gáz lenne ?

2012. jún. 18. 12:52
1 2
 11/16 Skydive ***** válasza:

A kérdést több oldalról is meg lehet közelíteni.

Egyrészről a társadalom és az egyén is azt tartja férfinak, aki képes meghódítani egy nőt. Fordított esetben a nő egy törtető pasivadász képében tűnhet fel, a férfira pedig ráhúzhatják, hogy papucs, látens homokos, vagy egyszerűen csak lusta és van akkora po.ája, hogy elvárja, hogy egy nő ereszkedjen le olyan alacsonyra, hogy neki udvaroljon.

Másrészről a természet alakította így. Általában a hím az aki megszerző a nőstényt, megvédi, mert ő az erős, ő dominál a nőstény felett. Ez még mindig imponál a nőknek, a legtöbb nő még mindig nőnek érzi magát egy határozott férfi közeledésétől (persze csak ha nem egy utolsó alpári bunkó módon történik), és ez így van jól.

Hogy gáz-e? A sztem mindenképpen. De persze nem ismerem a hátteret, így csak általánosságban beszélek. Kivételek mindig vannak.

2012. jún. 18. 13:16
 12/16 ASOT ***** válasza:

én nem azt mondom h a nők udvaroljanak, de kezdeményezhetnének ők is időnként, megtehetnék időnként ők az első lépést nem csak mindig a pasik.

utána már simán udvarolna akármelyik pasi mert tudja, hogy uhh nem fog leégni és nem fogják megint elutasítani.

amugy a hiedelemmel ellentétben nem nézik a pasik rib@ncnak azt a nőt aki kezdeményez.

szóval nem azt mondom h mindig a nők de néha lehetne...

2012. jún. 18. 14:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Ok, ha egy nőnek az a férfias viselkedés, hogy udvaroljon neki és akinek udvarolni kell az nem pasi avval nem jövök össze. Akkor viszont fordított esetben, ha egy nőnek volt egyéjszakás kalandja, az számomra nem nőies mert hamar adta magát, így ezzel az erővel olyan nővel nem jönnék össze, mert nem nőies
2012. jún. 18. 14:15
 14/16 Diavolino44 ***** válasza:
Pedig sajonos efele tartunk. Szerintem az ismerkedesben pont az a jo hogy vadaszni kell, hogy tudni kell, hogy becserkeszni. Nehogy mar mindent a nok csinaljanak. Mi vagy te here?
2012. jún. 18. 14:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem nőies gondolkodású pasi, aki nem meleg!!!!!!!!!!!!!! :)
2012. jún. 18. 14:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem, nőies gondolkodású pasi, aki nem meleg!!!!!! :)
2012. jún. 18. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!