Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a pasinak kell udvarolnia a nőnek és nem fordítva? Nagyon nagy baj, ha pasi létemre elvárom hogy a nő udvaroljon nekem? Miért akkor baj ha nő udvarol a pasinak? 27/f
nem értem mi az oka annak hogy a nőnek kell udvarolni és nem fordítva.
Én egyszerűen szeretem ha nő udvarol nekem és azért mert ez így szerintem sokkal könnyebb . Eddigi barátnőim mind engem szedtek fel és jó érzés volt Ez tényleg akkor gáz lenne ?
A kérdést több oldalról is meg lehet közelíteni.
Egyrészről a társadalom és az egyén is azt tartja férfinak, aki képes meghódítani egy nőt. Fordított esetben a nő egy törtető pasivadász képében tűnhet fel, a férfira pedig ráhúzhatják, hogy papucs, látens homokos, vagy egyszerűen csak lusta és van akkora po.ája, hogy elvárja, hogy egy nő ereszkedjen le olyan alacsonyra, hogy neki udvaroljon.
Másrészről a természet alakította így. Általában a hím az aki megszerző a nőstényt, megvédi, mert ő az erős, ő dominál a nőstény felett. Ez még mindig imponál a nőknek, a legtöbb nő még mindig nőnek érzi magát egy határozott férfi közeledésétől (persze csak ha nem egy utolsó alpári bunkó módon történik), és ez így van jól.
Hogy gáz-e? A sztem mindenképpen. De persze nem ismerem a hátteret, így csak általánosságban beszélek. Kivételek mindig vannak.
én nem azt mondom h a nők udvaroljanak, de kezdeményezhetnének ők is időnként, megtehetnék időnként ők az első lépést nem csak mindig a pasik.
utána már simán udvarolna akármelyik pasi mert tudja, hogy uhh nem fog leégni és nem fogják megint elutasítani.
amugy a hiedelemmel ellentétben nem nézik a pasik rib@ncnak azt a nőt aki kezdeményez.
szóval nem azt mondom h mindig a nők de néha lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!