Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rámehet a barátságunk ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámehet a barátságunk ha megmondom neki?

Figyelt kérdés
Szombaton megyek táborba, és jön velünk egy állati jó pasi is. Jó haver, szeretek vele beszélgetni, mert megértő és nem olyan mintha csak a falnak beszélnék, nincs barátnője. Megszeretném neki mondani hogy totálisan belezúgtam, de nem tudom mikor, hogyan, és hogy tud e később rám még barátként nézni, nem pedig mint egy olyan lányra aki bármelyik pillanatban megcsókolhatja.
2009. júl. 5. 17:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tudjátok a pasik nem olyanok mint a lányok, hogyha mondod nekik akkor visszautasítanak, meg gondolkoznak, ha tetszel neki sztem nem fog visszautasítani, vagy ha csak kicsit is jól nézel ki még akkor se, pláne hogy nincs barátnője.
2009. szept. 15. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja és azoknak akik azt írták, lépjen a pasi, kialakul magától, na és mégis hogyan? Ha a pasit nem vágják fejbe valami jó nagy fa ütőeszközzel amit nevezzünk most bunkónak, akkor sztem még csak észre se veszi a kérdezőt, pláne, ha más kezd el legyeskedni körülötte.
2009. szept. 15. 20:35
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat..:D:D..
2009. okt. 11. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!