Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szoktassam le a vereked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktassam le a verekedésről?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyunk és úgy nem csak párkapcsolat, hanem testvéries, barátias is a kapcsolat. Pl szoktunk poénból bunyózni, de persze mindig én húzom a rövidebbet...ezzel nincs is bajom mert vicces meg minden, de néha már előfordult hogy eljárt a keze mikor mérges volt és biztos azért van mert már megszokta hogy lehet. Mit tegyek? 19/L

2012. jún. 17. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
?
2012. jún. 17. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Rászoktatni könnyű, leszoktatni.

Fogalmam sincs.

2012. jún. 17. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:

ha téged üt, akkor hagyd ott a p.csába, majd ha megtanulta, hogy hogyan kell bánni egy nővel, akkor érdemel meg

ha másokkal szokott verekedni, akkor ne hagyd, egy ütést se engedj, lépj közbe időben és határozottan

4/7 anonim ***** válasza:
82%
Tudod az első pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod...
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsó: apám is ezt mondja mindig... de amúgy minden rendben nem ver vagy ilyesmi ne értsétek félre csak ha méregből csap egy kicsit az fáj nekem lelkileg
2012. jún. 17. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség, a kettő nem függ össze.

Én barátom is űz küzdő sportot, és mi is szoktunk játékból bunyózni. Persze, hogy esélyem sincs ellene, de akármennyire is mérges, soha nem ütött meg haragból, olyan szándékkal, hogy ártson, sőt senkit. Sőt játék közben is figyel, hogy azért nagy kárt ne tegyen bennem, csak játszunk, úgyis elég szívós vagyok.

A te barátod szimplán egy agresszív fazon, aki nem tudja kezelni az indulatait. És ez a kettő nagyon más, és nagyon veszélyes.

Egyszer csak azon kapod majd magad, hogy hülyére vert, ha nem halálra, és te nem tudod, hogy miért? Inkább hagyd ott, most amíg nem késő.

2012. jún. 17. 19:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű! Beszélsz vele, hogy ne legyen durva. Más párok is verekednek poénból. Ha viszont nem viccből üt meg, hanem őszintén, akkor nem pasid van, hanem egy férged. Szóval nagyon gyorsan szokjon le róla, mert nem férfi az ilyen.
2012. jún. 17. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!