Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire mérgezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire mérgezi meg a kapcsolatot a sok női hiszti?

Figyelt kérdés
Érzem a korkülönbséget, 20 vagyok, a párom pedig 26. Rengeteg női ismerőssel rendelkezik, becézik egymást csupán stílből, de engem minden zavar. :(
2012. jún. 17. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
A felnőtt,érett NŐK nem hisztiznek!
2012. jún. 17. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Semmi nem okoz nagyobb gondot mint a hiszti. Mert az azért hiszti, mert ok nélkül való. Ha okkal vetsz fel problémát, azt meg lehet oldani. A hisztit soha.
2012. jún. 17. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon kevés nő van akit nem zavar a többi úgymond vetélytárs :D Főleg ha abból indulunk ki hány fiú-lány "barátságból" lett eddig már több....
2012. jún. 17. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát pont ezaz... van egy lány, akivel összejött volna, ha velem nem lett volna minden szép meg jó. ők egymást anyának, apának becézik. Jóban van női kollégáival, szépségemnek becézi.. ..és akkor nekem dúdolja nap mint nap, hogy így szeret meg úgy. nem bírom megállni a durcát. rosszul esik na..
2012. jún. 17. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ehhez mondjuk ismerni kéne őt, nekem is van ismerősöm aki úgymond nőcsábász, sok csaj barátja van akiket puszilgat/ölelget, mégis csak a barátnőjét szereti úgy igazán (tudom, látom rajta.) Van aki nem bír nők nélkül megélni :DDD Szerinted lenne rá esély, hogy megcsaljon?
2012. jún. 17. 18:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Esély arra mindig van, de nem hiszem, hogy megtenné. Most már odáig jutottam, hogy le kéne lépjek mellőle...
2012. jún. 17. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:
A bizalom hiánya a legfőbb gondod. Ha már nincs meg lépj, idejekorán. .. tudom a saját a hibámból. Innen már nem a durca jön, hanem a veszekedés, ami sosem hoz eredményt.
2012. jún. 17. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!