Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találhat társra egy 25 éves, komoly gondolkodású, romantikus férfi?
Most komolyan, mégis mit vársz? Azt leszámítva, hogy valami éppen GYK-zó bombatestű, modellarcú, hyperintelligens, ultramélyérzésű istennő ír egy privit, hogy "te vagy életem férfija". (Ha viszont mégis erre jár az illető, akkor nekem is írhat :D )
Ha valaki azt írja, hogy "a makkoshotykai Tibor Presszóban", akkor odautazol?
Nem hiszem, hogy 25 évesen még nem jutott eszedbe a könyvtár/fesztivál/strand/koncertek/edzőterem/egyetemi, munkahelyi rendezvények/szórakozóhelyek/hobbiklub/ismerősökkel és az ő ismerőseikkel való szórakozás és hasonló lehetőségek...
24F
A legutolsó hozzászólónak, igen, gyakran éltem a fenti lehetőségekkel, sokat jártam könyvtárba/egyetemre/szakmai rendezvényekre, lévén elsősorban egyetemista. Arról nem tehetek, hogy a karomon és a baráti társaságomban minden lány foglalt (több lányismerősöm is nemrégiben ment férjhez, valakinek sokéves kapcsolata van, megint más fűvel-fával).
Bármennyire is vágyom egy intelligens, művelt, kulturált nőre, a világ egyre inkább tele van felelősség és értékrend nélküli, sokat követelő, a való helyett a virtuális világban élő felszínes hölgyeményekkel - saját kézből tapasztaltam, hogy például a felsőoktatás színvonala mennyire visszaesett. Úgyhogy maradnak a hiperintelligens lányok, ha vannak.
Pedig vannak normális lányok még csak meg kell őket találni :D egyébként a társkeresővel nem próbálkoztál?
Tegnap első 16:06-os válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!