Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotokat mikor mutattátok be a szüleiteknek? (hány nap/hét/hónapra rá)
Én kb 2 hét után megismertem barátnőm szüleit, ő meg olyan 1 hónap után az enyémet.
23/f
az 1 év után bemutatós lány vagyok...én voltam náluk többször,de szülők nem voltak otthon...de nem mert kerültem őket,hanem mert a házat éjjelre nem ajánlatos egyedül hagyni,igy én mentem hozzá akkor
22/L
Másfél év alatt még nem látták. Eleinte nem érdekelte őket, direkt megmondták, hogy nem kíváncsiak rá, most meg állandóan dolgozik, mikor eltudnánk utazni bemutatni őt. Mikor ő nem dolgozik, akkor meg én igen. Bár most sem érdeklődnek iránta, csak már nem mondják, hogy oda ne vigyem, meg nem kíváncsiak rá.
...
Engem egy hónap után bemutatott.
A barátom 1 hét után, én pedig 1 hónap után kb.
Nála éreztem, hogy komoly lesz a kapcsolat. Másfél éve vagyunk együtt boldogan! :)
18/L--barátom 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!