Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotokat mikor mutattátok be a szüleiteknek? (hány nap/hét/hónapra rá)
1 éve voltunk együtt mikor otthon "meg lett mutatva",meg énis meg lettem mutatva...nem azért mert előtte titkolva lett volna,vagy bármi,de kolis voltam,ő is egyetemista,kényelmesebb volt nálam lenni,mint bármelyikönkhöz lemenni...
22/L
a szuleimnek es az o apukajanak kb fel ev utan. (bar az en szuleim tudtak rolunk az elso 2 het utan mivel 1 kozos ismeros elpletykalta)
az anyukajanak par het utan bemutatott. a nagyijanak pedig szinten fel ev utan, de elotte mar voltam nala ugy h otthon volt a nagyija (vagy nem) csak nem tudta h ott vagyok :p es o is volt igy nalam. eleg izgi volt :))
Köszönöm,
légyszi a korotokat is írjátok le :)
én 23/L párom 30
Én egy év után mutattam be,mikor már biztos volt,hogy együtt maradunk.Ja...és most már a férjem :-D
Fél év után. Akkor 16évesek voltunk. Azóta is együtt vagyunk. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!