Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt, mire elmúltak ezek a hangulatingadozások szakítás után nálatok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 09:44
1/10 anonim válasza:
Nálam egy hónapja tart.Azt csináltam,hogy tegnap legutoljára írtam egy utolsó normális üzenetet a páciensnek,néhány gondolatot összegzésképpen amitől megnyugodtam,és kitöröltem a számát.A you tube-ra felmentem,és nagyon sok olyan videó van,ami kapcsolatokról,boldogságról,szakításról szól(Müller Péter,Balogh Béla,Csernus),sokat megnéztem,mikor ezeket hallgatom rájövök hogy talán jobb is hogy szakítottunk,nekem nem ilyen emberre van szükségem.Mostantól ezeket rendszeresen nézni fogom,mert erősít lelkileg,nem érzem magam elveszettnek,és sok igazságot mondanak.Szerintem a nyár a felépülésemmel fog eltelni,mert sokat kell dolgozni azért hogy jobban érezd magad.
3/10 anonim válasza:
Az első hét a legdurvább, de durván 1 hónap, max kettő.
4/10 A kérdező kommentje:
Én tudom,hogy valamilyen szinten jó,hogy vége.Nem ilyen emberre vágytam.De mégis..egyik perceben nevetek a másikban a sírás kerülget.Nem éreztem már szerelmet.Csak erős ragaszkodást.És olyan szörnyű,hogy kilépett az életemből.
2012. jún. 16. 10:00
5/10 anonim válasza:
én is pontosan így vagyok vele...tudom hogy jobb így és én sem voltam már szerelmes de néha rámjön hogy nagyon rossz, és nagyon hiányzik...
6/10 A kérdező kommentje:
:(
2012. jún. 16. 10:03
8/10 anonim válasza:
Kb. 2-3 hónapba telt most nekem legutóbb.
10/10 A kérdező kommentje:
Még csak egy pár nap telt el,de szépen váltunk el,úgyhogy már valamivel jobban érzem magam.Remélem már nem fog sokáig tartani.
2012. jún. 19. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!