Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon télleg szeret? Vagy csak hazugság az egész?
Figyelt kérdés
Van egy három hónapos kapcsolatom , vagy is volt , de a három hónap alatt 4-x találkoztunk én találkozni akartam vele mindig minden áron és ő is azt mondta hiányzok neki stb...De sosem volt rajta azon hogy találkozzunk , mindig csak facebookon vagy telefonon mondta! És most azt igérte hogy holnap talizunk kirándulni volt jött haza fele és azt mondta majd ír fészen hogy ha hazaért és mehetek hozzá . De ő nem írt és amikor jött haza fele láttam de ő nevetve montda hogy el felejtette vajon szeret engem vagy télleg csak megjácca ? És én most szakítottam vele mert már nem bírom hogy szenvedek ő meg lehet hogy csak jáccik az érzéseimmel azt írtam neki hogy felejcsen el örökre mert hogyha szeretne akkor eszébe lennék és nem felejtette volna el a randit és szeretem nagyon csak nem tudom hogy ő szeret-e engem. Már egy napja lessz ennek de ő nem írt erre semmit mit tegyek ?2012. jún. 16. 01:26
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó nem veszem sértésnek, és kösz a választ is . Az igaz hogy rendes vagyok meg minden de én nem mondtam azt hogy futok utána , ilyenről szó sincs, amikor össze veszünk mindig ő ír nekem hogy kezdjük újra , mert nagyon sokat szenved nélkülem meg stb. Na mind 1 a lényeg hogy mostmár tudom hogy szeret és nem viselkedem úgy mint egy lány és kösz még 1-szer a választ!!!
2012. jún. 20. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!