Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Msnen azt írja: megy aludni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Msnen azt írja: megy aludni, el is köszön. Akkor mért van még fen kb fél órát, és csak nekem nem ír? :S

Figyelt kérdés

Nem szeret már?:(

ő 18F és 17L

2009. júl. 4. 23:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak egyedül akar lenni kicsit,vagy ugy érzi már nem tud neked mit irni!Vagy csak ugy hagyja a gépet elmegy közbe fogat mosni stb és utána lép csak ki!Sok lehetőség van !
2009. júl. 4. 23:15
 2/14 A kérdező kommentje:

Hát ne tudom, ezt kb egy hónapja csinálja... és még csak ki sem írja a gép hogy tétlen. pedig amúgy 1 percre van állítva nála is...

lehet túlreagálom?

2009. júl. 4. 23:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Emiatt ne aggódj! Attól még szeret téged. :) Csak vannak olyan emberek, akiktől nagyon megszabadulni msn-en, egyszerűen nem hagyják, hogy az ember lelépjen... :) Velem is szokott ilyen lenni... Ezért én először elköszönök mindenkitől, aki nem olyan fontos, és a barátomat meg a legjobb barátnőmet hagyom utoljára, neki kívánok utoljára jóéjt... :D Tényleg ne aggódj, nincs semmi probléma. :)
2009. júl. 4. 23:17
 4/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:))
2009. júl. 4. 23:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj ezzel!Igaza van az első hozzászolonak lehet még dolga van közbe vagy emailt néz stb!a másodiknak is nagyon igaza van én is iyg vagyok ezzel
2009. júl. 4. 23:18
 6/14 anonim ***** válasza:
25%
azért, mert fenn van, még nem kötelező beszélnie veled. lehet, hogy mással is beszél, mivel eddig csak veled beszélt. talán ki akarod magadnak sajátítani?
2009. júl. 4. 23:19
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom(amúgy nem csak velem beszél :D) de olyan rossz.. ha megyek előbb aludni, sose hagyom úgy ott hogy még fent vagyok fél-háromnegyed órákat...
2009. júl. 4. 23:21
 8/14 anonim ***** válasza:

a 23:17es vagyok... :) kimaradt egy szó... :D "akiktől nagyon NEHÉZ megszabadulni..." :)

Igazán nincs mit! :)

2009. júl. 4. 23:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami fájlt fogad valaki mástól. Vagy elfelejt kijelentkezni míg elmegy fürdeni és csak utána teszi meg. Szerintem nem kell aggódnod, ha egyébként ír és beszéltek egymással, akkor nincsen semmi gond. Ilyenek miatt nem kell elbizonytalanodni.
2009. júl. 5. 07:10
 10/14 anonim ***** válasza:
a "tétlen"-t nem feltétlen irja ki...nekem ha az egér szenved,és készül lecsuszni az ágyamrol,akkor az beletelik félórába is,és elérhetőnek mutat...de még tudnék sorolni...
2009. júl. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!