Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kicsit telt,170cm magas,72 kg. Amyúgy nagyon szép, és nagyon jó vele a szex is. Az gáz ha strandon nem szívesen mutatkozok vele? Fiúk, akiknek ducibb barátnőjük van, ti nem szégyellitek picit? 27F
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 08:49
21/35 anonim válasza:
Akkor mond meg neki,hogy neked mi a para ez ügyben nyugodtan,mert benned lesz a tüske hidd el,állj elé és szépen tálald neki.
22/35 anonim válasza:
elég gáz ha nem szívesen mutatkozol vele,de gondolom ez azért van mert te meg kicsit vézna vagy és nem mutatsz teljesen férfiként mellette.ha nem ezért szégyenled hanem akármi másért az meg még gázabb!!!:)
23/35 A kérdező kommentje:
nem vagyok vézna..... férfias vagyok
2012. jún. 15. 10:39
24/35 anonim válasza:
Akkor nyugodtan állj elé és mond meg,hogy mi a baj.Ne félj,ha elhagy ezért mert szépen elmondtad neki,tudod mit? Menjen isten hírével majd talál egy papucsot aki nem mer meg se szólalni :O
Ha meg elfogadja és tesz is érte akkor belevaló csaj.
26/35 anonim válasza:
Engem is szégyelltek már, pedig 172/62 vagyok (és nem 170/72). 28/L
27/35 anonim válasza:
Ha az ember igazán szeret valaki, akkor nem szégyenli!
Lehet, hogy nem szereted eléggé?
28/35 anonim válasza:
Azért azt megmondhatnád a lánynak, hogy csak az ágyban jó vele, egyéb területekre keressen magának más partnert.
Nehogy már rád várjon a nyaralással!
Kiderülhet, hogy ő is szégyell rajtad pár dolgot, például hogy pofátlanul kihasználsz embereket, azt hazudod egy nőnek, hogy szereted, pedig csak "jó az ágyban"...
29/35 anonim válasza:
Ha szereted a barátnődet, akkor miért szégyelled?? Ha viszont szégyelled, akkor szakíts vele, és ne azt hangoztasd, hogy az ágyban vizont isteni... Ezek szerint csak szexre tartod, és nem szereted:O... Gondolkodj egy kicsit...
30/35 anonim válasza:
Ha én a nőmet a strandon szégyellném, akkor télen, sötét utcán, nyakig beöltözve is szégyellném. Ami persze nem fordulhat elő, mert akkor nem lenne a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!