Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kicsit telt,170cm magas,72 kg. Amyúgy nagyon
szép, és nagyon jó vele a szex is. Az gáz ha strandon
nem szívesen mutatkozok vele? Fiúk, akiknek ducibb
barátnőjük van, ti nem szégyellitek picit? 27F
akkor te nem is szereted,mert ha valaki szeret valakit az nem szegyeli!!!!
2012. jún. 15. 09:12
Ez nekem esik rosszul. Én most kezdtem el diétázni, ~170 cm-hez vagyok 78 kg. Nyilván strandra nem szívesen megyek még, főleg mert én érzem magam rosszul a bőrömben. De ez nekem esik rosszul, hogy felvállalod, hogy a barátnőd, de nem elég jó nő, hogy "mutogasd"? Akkor mégis mi a fenének vagy vele??? Akkor bezzeg nem zavar, amikor lesz.p vagy amikor jól megd.god. Hányok tőled. :/
2012. jún. 15. 09:13
*nem érzem magam jól = rosszul érzem magam
Bocsi, ebből lett egy mondat.
2012. jún. 15. 09:13
Én olyannal biztos nem jönnék össze, akit szégyellnék:S De egyébként a kérdésre koncentrálva, nem gáz, miért lenne gáz, ha ő úgy érzi, hogy az, hogy van rajta felesleg égő, akkor tesz ellene, de addig is ha neked tetszik, mit érdekel hogy más mit szól?
2012. jún. 15. 09:15
Szerintem abszolut nem szégyelni valo hogy nem egy csontival jársz a magassága és a suly pont ideálisnak számit de ha neked ez nem tetszik és képes vagy szégyelni őt akkor inkább szakits vele és keress olyat aki vékonyabb és nem szégyelled, ő meg had találjon olyat aki megbecsüli
2012. jún. 15. 09:47
Te egy adonisz vagy? Mert akkor még magyarázható lenne, hogy így érzel.
De elfogadható még akkor sem. Még le is írod, hogy nem is látszik rajta, hogy ennyi lenne.
Igaza volt azoknak, akik azt írták, hogy nem érdemel meg Téged. Pláne, ha Te sem vagy tökéletes testű.
2012. jún. 15. 09:47
okoska: pontosabban a srác nem érdemli meg a csajt :D
2012. jún. 15. 10:15
Nem gáz,nem tetszik neked,de akkor mond meg neki,hogy nem jön be szépen tálald neki.Emberek lehet szépen is elmondani,miért ne mondhatná el,ez a baj a mai kapcsolatokban a felek nem mernek kommunikálni a másik felé.
És sok a 170 centihez 72 kg rengeteg szerintem sok.
Ne szégyeld amúgy senkinek semmi köze hozzá,inkább neked nem tetszik a teste vald be.De ezt mond meg neki is csak ne durván,hanem hogy változtasson vagy pedig békében válljatok el,ennyi ebben semmi sértő nincs,ha megsértődik akkor egy önérzetes perszóna :O
2012. jún. 15. 10:17
Én tuti iszonyatosan megsértődnék, ha a barátom azt mondaná nekem, vagy valahogy kiderülne, hogy a strandon szégyell engem. Félek is tőle nagyon, habár kevesebb vagyok kg-ban (64 kg 173 cm-hez) .. Barátnőd elégedett a súlyával, vagy szokott panaszkodni miatta?
2012. jún. 15. 10:25
20/35 A kérdező kommentje:
Nem szokott panaszkodni miatta. Az ágyban isteni....
Kapcsolódó kérdések: