Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk nektek bejönnek ezek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejönnek ezek a sminkek? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

és végezetül :): [link]

2012. jún. 14. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Én lány vagyok, de szerintem mindegyik finom és gyönyörű.:D
2012. jún. 14. 22:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok nagy sminkmániás. A kiszemeltem nem is sminkeli magát csak nagyon ritkán, mégis szép...
2012. jún. 14. 22:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem a 3. max.:)

A többi nem igazán... Nem természetes

2012. jún. 14. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Jézusom..ezek melyik bolygóról származnak?
2012. jún. 14. 22:18
 5/11 A kérdező kommentje:
:DD mi bajod velük?
2012. jún. 14. 22:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Sminkelheted magad akárhogyan, nem fogom észrevenni. Ha észreveszem valakin a sminket, az már rég rossz. A képek közül az 1. 2. és 3. jó (főleg a 3.), a 4. olyan hülye arckifejezést vág, amitől furának tűnik, de a sminkje még mindig nem érdekel. Az 5. csúnya és nagyon feltűnő a sminkje-> kerülendő.
2012. jún. 14. 22:22
 7/11 anonim ***** válasza:
1. még okés, de a maradék meg..olyan mintha műanyagból lenne a fejük....mint egy rossz barbi
2012. jún. 14. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:
18 éves fiú vagyok, és nem nagyon tudom a sminket nézni a nőn. De hogy valamit segítsek a harmadik tetszik, de lehet hogy az arca miatt. Ja és ne használj olyan sok alapozót mint az említett csaj, mert én pl nem bírom, ha valakinek simára van vakolva az arca (a képeken van még plusz PS ezerrel)
2012. jún. 14. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:

szerintem rondák a sminket. Egyszerűen undorítónak találom ami nem a természetes (pl szilikon)

Úgy vagytok szépek, ahogy vagytok!

2012. jún. 14. 22:54
 10/11 A kérdező kommentje:

én nem nagyon használok alapozót

inkább azért szoktam, hogy ne vegyék észre hogy ha elpirulok :D az olyan gáz

na meg ha van egy-két pattanás az arcomon

2012. jún. 14. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!