Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejönnek ezek a sminkek? (kép)
2012. jún. 14. 22:12
1/11 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem mindegyik finom és gyönyörű.:D
2/11 anonim válasza:
Nem vagyok nagy sminkmániás. A kiszemeltem nem is sminkeli magát csak nagyon ritkán, mégis szép...
3/11 anonim válasza:
Nekem a 3. max.:)
A többi nem igazán... Nem természetes
4/11 anonim válasza:
Jézusom..ezek melyik bolygóról származnak?
5/11 A kérdező kommentje:
:DD mi bajod velük?
2012. jún. 14. 22:21
6/11 anonim válasza:
Sminkelheted magad akárhogyan, nem fogom észrevenni. Ha észreveszem valakin a sminket, az már rég rossz. A képek közül az 1. 2. és 3. jó (főleg a 3.), a 4. olyan hülye arckifejezést vág, amitől furának tűnik, de a sminkje még mindig nem érdekel. Az 5. csúnya és nagyon feltűnő a sminkje-> kerülendő.
7/11 anonim válasza:
1. még okés, de a maradék meg..olyan mintha műanyagból lenne a fejük....mint egy rossz barbi
8/11 anonim válasza:
18 éves fiú vagyok, és nem nagyon tudom a sminket nézni a nőn. De hogy valamit segítsek a harmadik tetszik, de lehet hogy az arca miatt. Ja és ne használj olyan sok alapozót mint az említett csaj, mert én pl nem bírom, ha valakinek simára van vakolva az arca (a képeken van még plusz PS ezerrel)
9/11 anonim válasza:
szerintem rondák a sminket. Egyszerűen undorítónak találom ami nem a természetes (pl szilikon)
Úgy vagytok szépek, ahogy vagytok!
10/11 A kérdező kommentje:
én nem nagyon használok alapozót
inkább azért szoktam, hogy ne vegyék észre hogy ha elpirulok :D az olyan gáz
na meg ha van egy-két pattanás az arcomon
2012. jún. 14. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!