Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan élnétek meg egy ilyen esetet? Hosszú sztori, nem fake, és troll/bunkó válaszokat nem kérnék.
Még egyszer összel iskolai kirándulásra mentünk külföldre, 1 napra.
Osztályomból talán 6-an jöttek, köztük Ő.
Akkor az a csaj tetszett,aki amúgy osztálytársam, és habár nem mertem felé közeledni (legalábbis suliban nem), azért nagyon tetszett.
Még voltak is olyan dolgok amik miatt úgy gondoltam, hogy talán, egy kis fikarcnyi esélyem lehet nála..
Amúgy én egy átlagos srác vagyok, most 14 éves,8. oszályos , nem stréber/pedálozós gyerek, átlag testalkatú, átlag (bár a mai "bmx, leiszom magam, coronita, stb" átlaghoz képest lehet különcnek számítok...)
A sztori ott tart, megyünk buszon, (elég hülyén ültünk le, mivel mindenki más időpontban érkezett a buszhoz, így csak 1 haverom volt a közelben, Ő, és a csaj barátnője.
A többiek a másik osztályból lévő "menőgyerekek", illetve az alsóbb osztályosok.).
Megyünk a buszon, kitalálja egyik gyerek, hogy felelsz vagy merszezzünk. OK. beállok kicsivel azután hogy elkezdték. Nem kerültem sorra, de nem ez a lényeg. A legtöbbször az volt a feladat, hogy puszild meg őt vagy őt, dobj meg valakit, különböző hülyeségek. Aztán a csajra fordult a mutató, és egyik gyerek másik osztályból észrevette, hogy én még nem nagyon tudtam aktívkodni a játékban, ezért azt adta a csajnak feladatul, hogy adjon nekem egy puszit. Már kezdtem örülni, amikor így kb 5-10 másodperc után a csaj azt mondta: hogy ő inkább neki akar puszit adni. Na most: Az a gyerek, akiről beszélt egy: gazdag, gyökér, barnás bőrszínű (ez nem lenne érdekes, de viselkedésén is látszott), bunkó, keresztbe álló fogú, "menőgyerek" volt a másik osztályból.
Ok, akkor ezt így lerendezték, aztán úgy szépen lassan leléptem, vissza a helyemre. Azt nem kell mondanom, hogy onnantól nekem utazás kb. olyan volt, mint egy fegyencjárat...
Közben haverom valahova beült telefonozni, nálam meg egy mp4 volt össz, amit hihetetlen szerencsésen elfelejtettem feltölteni elöző nap, tehát kb. 1 órára volt elég (6 óra volt az út oda vissza)
Na most, a világ összedölt bennem itthon, úgy voltam vele, hogy lesz@rok mindenkit, mindent. (azért emos nem lettem, az nem férne az agyamba)
Aztán jött az, hogy minden kis hülyeségen megüzköztem, és amíg addig nyugodtan mondhattak bármit másik csajok, addig most ez felhúzott, és nem szóltam semmit, csak gondolkoztam tovább azon, hogy milyen kedves velem mindenki.
Aztán, volt egy lány, aki kedves volt velem, a másik csajokkal (osztályból), nagyrészt elromlott kapcsolatom, csúnya szájkaraték voltak. Aztán ez a lány pár hónap alatt rászokott cigire, ma már napi 1 doboz meg se kottyan neki. Eleinte úgy voltam ezzel a lánnyal, hogy végre egy kedves, szép csaj, de nem akarom őt is elveszteni, friendzonoltam...aztán mikor késöbb megtetszett, már ott is maradtam. Vagy csak nem mertem lépni. Nem tudom. Aztán december körül a csaj kezdett nagyon megváltozni, kocsmába járt, új "barátai" lettek, egyre többet szívott, stb. vele is kezdett elromlani a kapcsolatom. Aztán egyszer kiakasztott, mert elvesztettem kutyámat is (pont karácsony elött egy nappal, csak hogy jó legyen (y), és ezt kb. úgy értékelte, hogy hisztizem, szóval ővele nagyon összevesztünk, de akkor már akik addig pártolták, ők is ottthagyták, csak az új barátai voltak ott neki.
Aztán hirtelen úgy éreztem, hogy rendbe jöttem. Minden jó volt, tehát az a "depis kor" lezárult.
Most (lassan 5 hónap után), újra Ő tetszik. Ő, aki azelött az út elött tetszett. Egyre többet beszélek vele sulin kivül (sulin belül nem túl beszédes), volt is egy olyan érzésem, hogy talán szimpatikusnak tart, mert valahogy szokatlanul sokat dumáltunk, meg ilyenek. Aztán szóba került ez az út (habár ezt a sérelmemet nem mondtam el neki), és kiderült arra sem emlékszik, hogy énis ott voltam..
Meg elejtett mondatokból kiderült, hogy szó sincs arról, hogy szimpatikusnak találna, csak éppen unatkozott, vagy nem tudom miért. De nem érdekel a dolog, mert igaz, hogy lassan ötödszörre forgat kést a szívemben (mert azért ez az eset, mondhat bárki bármit, szerintem eléggé sz@r érzés.), de valamiért mégis ő tetszik. Talán mert kedves, és nem olyan mint a többi lány, hogy feltűnősködik.
Igazából...ez ilyen naplószerűre sikeredett, de mai napig nem mondtam el senkinek, hogy ez történt, és valakinek le akartam legalább írni. Ti mit szóltok ehhez? Mert az oké, hogy már túléptem rajta, de azért az emléke meg fog maradni sokáig az biztos...
És aki azt mondja, hogy ennyi idősen még homokozott, vagy legózott, annak csak azt tudom kívánni, hogy vele ne menjenek ennyire sz@rul a dolgok közel fél évig. :)
Aránylag ja (nem egózni akarok), csak ezzel ma már nem sokra megyek...
Pénzem úgyse attól lesz, csajom meg pláne nem...
Nem ugy értettem h az egész életed annak szenteld, de ha most arra koncentralsz, hogy megalapozd akkor erről elterelodik a figyelmet bar a probléma nem lesz megoldva de ha olyan típus vagy akinél az idő segít akkor viszont igen.
Nálam sajnos csak az segít ha megoldom.
A penz....dolgozz...nyári Munka...
De látod mar jó a hozza állás ,én is mindig mondom ha hülyeséget akarnak ..."ettől nem lesz több pénzem"
Baratno kell. Vagy az A csaj?
Én se akarok majd egész életemben a pénzre fókuszálni ...
Csak semmiképp ne az alkohollal old meg!az maradjon csak az izéért ...
Barátnő kell-e vagy Ő?
Hát, alapból barátnő, csak most már ő...csak kicsit bonyolultabb..
Megertelek...
Hat miert nem próbálod meg behalozni?
És akkor lesz barátnőd , mégpedig "Ő"
:)
kemény voltam, végig olvastam...
Adok pár szerintem jó tippet.
1. Szard le, felejtsd el a csajt, tekints rá egyszerű objektumként mint egy fára, ha megint beszélsz vele csak visszakerűlsz a mélybe, hidd el én tudom 3 éve vagyok belezúgva egy olyan csajba akit csak látásból (meg némi facebbok) ismerek mindezt 21 évesen, de most ne az n gondjaimmal törődj.
2. Ha az első megcsináltad és szerencséd lesz hasznod is lehet belőle, lehet a csaj most egy szimpla lelki szemetesládának tart EZT NE HAGYD, sok csajt szemét cseszné az, hogy akit eddig érdekelt most le se szarja így a végén ő keresi a társaságod, de ha ez megtörtént csak kicsit javíts a helyzeten, a pontos "kicsit" azt csak te tudod megszabni. HA több energiám van jobban megy a fogalmazás hidd el, de most kedvem se energiám nincs úgyhogy csak ennyit tudok.
Megjegyzés: Lehet tényleg nem érdekled a csajt így a második opció teljesen kizárva, de akkor se keseredj el felejtsd el a p*csát valószínű őbelőle is az lesz mint legtöbből akik a gólyabálon szopkodják a izmos bunkó vagy a szülők által pénzeltek f*aszát, az ilyeneknek még a létezését se érdemes elismerni :D
Logikusan én is azt mondanám, mint a többiek, hogy felejtsd őt el, mert nem éri meg.
De én is ember vagyok, átérzem a helyzeted, csak én el is akartam felejteni a srácot, és 2 hónapja pont ebbe buktam bele. Minél inkább erőltettem, hogy nem, nem, nem, én őt nem szeretem, ő nem éri meg, mert van egy sokkal jobb nála (tényleg, ott volt az orrom előtt, szeretett engem meg minden), akibe ugyan nem vagyok szerelmes, csak nagyon jó fej, minél többet gondolkodtam azon, hogy ő rossz választás, annál jobban belészerettem.
Képtelenség elfelejteni valakit, ha igazán szereted.
Most ballagtatok? Mert ha nem fogtok találkozni többet annyit, szerintem simán megmondhatod neki, hogy tetszik. Tudom, hogy nehéz, de tapasztalatból mondom.
18L
hát pont igy vagyok énis.
olyan tetszik neked akinek te nem tetszel.
és ő csinálhat neked bármi rosszat, megalázhat stb
de te mégis szereted. hátt...
nem tudom mit csinálj, mert elfelejteni nem hiszem hogy
egykönnyen eltudod, én se tudom a csajt már 1 éve..
de viszont te meg nem jössz be neki ezekszerint.
azt tudom tanácsolni, hogy kerüld, és próbálj ne gondolni rá.
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
Valaki összefoglalná? Komolyan, mintha anyám írta volna. Ő kb az ajtónyitást is képes 10 percig magyarázni. :D
Végigolvastam. az írásodból az derült ki, hogy okos, intelligens, jó pasi vagy. DE. azt a csajt hanyagold. hidd el, én is jártam így, (kb 3 évig szívtam, csak egy srác miatt) és az utóbbi időben egyre kevesebbet gondolok rá. az elején szomorú voltam és biztos voltam benne, hogy soha nem fog elmúlni az iránta érzett dolog, dehát, itt az élő példa rá: elmúlt. jobb előbb túlesni az ilyesmiken, később nem szívjuk meg annyira! :-D én csak azt tudom mondani, hogy hajrá, és ne csak a sulin belül keress magadnak csajt! bocsi, h ilyen hosszúra sikeredett.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!