Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha még 3 hónap után is minden nap gondolok az exemre?
N
a férfiak gyorsabban felejtenek?
Hehe, én egy év után is minden nap gondolok rá. :D Már épp túl lettem volna a dolgon, amikor is bejelentette, hogy boldog párkapcsolatban él. Azóta még többet gondolok rá.
Igen, a férfiak gyorsabban felejtenek. Legalábbis a többség.
De az sem normális, amit én csinálok...(mentségemre, munkanélküli vagyok, igazából nem tudom magam mivel lekötni.)
Szerintem sem gáz,ha nagyon szeretted/szereted,szerintem normális.Sokáig voltatok együtt?
Együtt is éltetek??
Annyira súlyos gondok voltak,hogy szakítottál?
Nem tudtátok megbeszélni??Mert hát gondolom szereted.
Értem.Nem vagyok túl indiszkrét,ha megkérdem mi volt az oka?
Nem muszáj válaszolnod. :-) 25N
Csak akkor gáz, ha annak érzed.
Most kérdezzem meg, hogy gáz-e, hogy 2 év után még mindig minden nap gondolok rá, és csak mostanában tudok elkezdeni továbblépni? Nem érdekel, hogy gáz-e más szerint, nem az ő életük.
Gyorsabban felejtünk? Inkább csak nem kürtöljük szét hogy nekünk is megfordul a fejünkben az összes ex gondolata.
Nekem csak 2 volt, de nem irigylem azt akinek 15, mert nekem mindkettő eszembejut minden nap.
27 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!