Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 19-25 Nektek bejön ha nyiltan 4szemközt megmondja valaki akivel szimpatizálsz, függetlenül mióta ismered, azt h nagyon bejössz és szivesen lefeküdne veletek. Mivel reagálnátok le?
kérdezd meg h : "nem gondolkodtál még azon, hogy lefekszünk,mert én elég gyakran igen" :D csak összejön..
# 2
pont ezen gondolkodtam, hogy azt mondom mi van...1 szer bejött, párszor nem, és a legszebb hogy olyan valakinél aki a tökéletes nőt testesíti meg nálam (külsőre) :) a többinél meg azt láttam, hogy annyira meglepte őket, hogy nem mertek benne lenni,pedig tudom h bejövök nekik(szokásos: szemezés, mosolygás ...stb )
jaa ,hogy nem csak szexre..az már nem szép, feleség, gyerekek..ha én lennék a pali helyébe kinem hagynálak(feltételezem jól nézel ki :) ), de családot meg amit már felépítettem magam köré azt nem dobnám csak úgy,ahoz mutatni kell vmi nagyot (és nem csak az ágyban) :D
biztos igazad van!
várom a többiek válszát is a kérdésre ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!