Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! 19-25 Nektek bejön ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páff.. kérdése:

Lányok! 19-25 Nektek bejön ha nyiltan 4szemközt megmondja valaki akivel szimpatizálsz, függetlenül mióta ismered, azt h nagyon bejössz és szivesen lefeküdne veletek. Mivel reagálnátok le?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 12:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ja amúgy megint 4-es vagyok, nekem nem csak szexre kellene a pasi...
2012. jún. 14. 16:00
 12/18 A kérdező kommentje:

kérdezd meg h : "nem gondolkodtál még azon, hogy lefekszünk,mert én elég gyakran igen" :D csak összejön..

2012. jún. 14. 18:48
 13/18 A kérdező kommentje:

# 2

pont ezen gondolkodtam, hogy azt mondom mi van...1 szer bejött, párszor nem, és a legszebb hogy olyan valakinél aki a tökéletes nőt testesíti meg nálam (külsőre) :) a többinél meg azt láttam, hogy annyira meglepte őket, hogy nem mertek benne lenni,pedig tudom h bejövök nekik(szokásos: szemezés, mosolygás ...stb )

2012. jún. 14. 18:57
 14/18 A kérdező kommentje:

jaa ,hogy nem csak szexre..az már nem szép, feleség, gyerekek..ha én lennék a pali helyébe kinem hagynálak(feltételezem jól nézel ki :) ), de családot meg amit már felépítettem magam köré azt nem dobnám csak úgy,ahoz mutatni kell vmi nagyot (és nem csak az ágyban) :D

2012. jún. 14. 19:11
 15/18 anonim ***** válasza:
4es vagyok: jól gondolod, jól nézek ki:)) tényleg:)
2012. jún. 14. 19:35
 16/18 A kérdező kommentje:
:D, és ezt te döntötted el? küldj valamit privátba.., kíváncsi vagyok kinek mi a szép :P
2012. jún. 14. 20:11
 17/18 anonim ***** válasza:
küldjek privátba? nem fogok idegeneknek képet küldeni magamról, hidd el nem csak én állítom, miért hazudnék,ráadásul így látatlanban?
2012. jún. 14. 21:57
 18/18 A kérdező kommentje:

biztos igazad van!

várom a többiek válszát is a kérdésre ...

2012. jún. 14. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!