Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit tennétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennétek egy ilyen faramuci ajánlat esetén?

Figyelt kérdés

Tegyük fel nagyon harmónikus párkapcsolatban éltek szerelmetekkel, megvolt a lánykérés is, együtt éltek a férfival, minden szép.

Az anyagiak ha nem is fényesen, de rendben vannak, mindketten dolgozunk, albérletet és a megélhetést ki tudjuk gazdálkodni.

Mit tennétek, ha megjelenne a múltadból egy olyan férfi, akit ugyan szerettetek és hosszú kapcsolatotok volt, de már lezártad a kapcsolatot és ez a férfi azt ajánlaná, hogyha szülök neki egy gyereket akkor egy igen komoly összeget ( 8 számjegyű....) letétbe helyez a nevemre és ha az ő apaságát igazoló DNS teszttel fel is vehetem az összeget. A gyermeket nem akarná elvenni tőlem (és a jelenlegi páromtól), de kikötése, hogy a gyerek az ő nevén legyen hivatalosan is és közös legyen a gyermekfelügyelet - ezt ki is kötné szerződésben.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Egyáltalán, el szabad-e ilyesmin gondolkodni? Megmondjam egyáltalán a páromnak az régi férfi ajánlatát vagy már azt se? Fogalmam sincs mit tehetnék...

2012. jún. 14. 09:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Abba bele se gondoltál,hogy átver?
2012. jún. 14. 10:17
 12/27 A kérdező kommentje:

Azért furcsa ez az egész, mert kategórikusan kijelentette, hogy én nem kellek neki, csakis a gyerek....

Át biztosan nem verne, nagyon bejött neki az élet miután szétmentünk és iszonyatosan gazdag lett, ez neki "aprópénz". Az ajánlata pontosan úgy szólt, hogyha igent mondok akkor mielőtt még bármi történne elmennénk egy ügyvédhez, akinél olyan feltétellel raknánk le a pénzt, hogy sem Ő sem Én nem férünk hozzá. Ha nem jelenik meg senki 2 éven belül a DNS teszt eredményével akkor visszakerül hozzá a pénz, ha megjelenek, akkor felvehetem. Más út nincs.

És lehet páran félreértették, sexről szó sem lenne természetesen, mesterséges megtermékenyítés lenne.

Annyira nehéz a dolog, mert a vőlegényemet semmiképpen sem akarom elveszíteni, másrészről egy ilyen összeg életünk végéig biztosítaná a gondtalan megélhetést majd a párommal közös gyerekeknek is....

Nagyon nehéz.

2012. jún. 14. 10:22
 13/27 anonim válasza:
Itt valami büzlik!!!Miért pont téged választott ennyi idő után nem furcsállod.Ha annyira tehetős akkor csinálja mással a hülyeségét.Hagyjuk már ezt az állszent dumát tőle.Át akar verni és én személy szerint kiröhögném és a szemébe néznék és azt mondanám neki Menj a Ku..,,,Anyádba!!!
2012. jún. 14. 10:27
 14/27 anonim ***** válasza:
Számtalan ember él, aki elfogadta másnak a gyerekét. Igaz szeretettel nevelheti. Van, aki teljesen idegen gyereket fogadott örökbe, van, aki párja előző gyerekét fogadja el és neveli becsülettel. Egyáltanán nem kell kéjnőket és nemiszerveket emlegetni ezekben az esetekben, mert nem túl tréfás. Azután vannak a béranyák... megszüli másnap a gyerekét, egészségügyi, stb. egyéb okok miatt. Ne qrvázuk le őket. Nagyon szép emberi történetek lapulnak a háttérben. Nos, és akkor van, amit még idekeverünk: pénzért test-eladás. Na, na... itt nem egy vadidegenről van szó, hanem egy korábbi, előző partnerről. Akinek volt egy rendkívül szokatlan ajánlata. De nem tisztességtelen. A kődobásál közben lehet néha levegőt is venni. 10 gyerek közül egy vagy kettő nem az apától származik a családokban, de örök titok marad. És később abszolút normális családi életet élőknél is előfordulhat. Szóval nem egy szó a válasz a problémára. Nem szószékről kell megítélni a helyzetet egy bigott templomban, hanem a hétköznapi valóság minden elemét egybevetve.
2012. jún. 14. 10:28
 15/27 Shaddark ***** válasza:

Hát, isten mentsen ilyen nőtől engem akinek a pénz az első az életében...

Szegény párocskád, tényleg nagyon sajnálom.

Jah, ügyvéd :) Ebben az országban az nyer egy pert akinek több pénze van, Tök teljesen mindegy mit írnak a szerződésbe, ami úgy lesz megfogalmazva ahogy.

Én a helyedben otthagynám a párom és hozzámennék a régi pasimhoz, az ő életét se tenné tönkre egy pénzimádó szeretetet hírből sem ismerő nő, és te is boldog életet élnél az isteneddel, a pénzzel.

Komolyan fontold meg.

2012. jún. 14. 10:31
 16/27 Shaddark ***** válasza:

"10 gyerek közül egy vagy kettő nem az apától származik a családokban, de örök titok marad."

Én nem tudom te milyen emberek között élsz, de én a helyedben villámgyorsam menekülnék onnan.

Normális emberek közé.

2012. jún. 14. 10:32
 17/27 A kérdező kommentje:

# 13

Mert halálosan szerelmes volt belém, csak egyszerűen nem működött a kapcsolatunk (azt most lényegtelen, hogy miért) és közös megegyezéssel mentünk szét.

Azt nem tudom magamban eldönteni, hogy ez valóban "kurv.alkodás" lenne vagy sem, hiszen azért 3 évig együtt éltem ezzel a férfival, nem mondanám vadidegennek.

Illetve aki azt gondolja, hogy milyen pénzéhes vagyok:

Ketten keresünk a vőlegényemmel 250e forintot úgy, hogy mindketten reggeltől estig dolgozunk. Ha én szülnék neki egy gyereket (ahogy szeretnék is) akkor ennek a pénznek a fele kiesik, a GYES még a pelenkára sem elég. 130e forintból nem tudnánk megélni, nemhogy gyereket nevelni. Lehet nem lenne erkölcsös elfogadni ezt a 40M forintot és házat, de ezzel a MI családunk közös jövőnk is biztosítva lenne egy életre, amire a jelenlegi kilátásokat figyelembe véve nem tudom, hogy lenne önerőből lehetőségünk...

2012. jún. 14. 10:40
 18/27 anonim ***** válasza:
Olyan választási lehetőség nincs, hogy a férfi neveli fel a gyereket? Mert akkor a párodnak sem kéne együtt élni egy olyan gyerekkel, aki nem tőle van. De te persze látogathatnád.
2012. jún. 14. 11:07
 19/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ez nem krválkodás... az élet megalkuvások, kompromisszumok sorozata azoknak, akik másképp nem tudnak élni. Az erkölcsi magaslatoknak, gáncs nélküli lovagoknak persze az élet sétagalopp, meg egy tündérmese, de a hétköznapi embereknek nehéz döntések sora. Én megértelek. Ha én lennék a párod, támogatni is tudnálak a helyzet megítélésében.
2012. jún. 14. 11:13
 20/27 Shaddark ***** válasza:

Az élet értelme, hogy átéld.

Nem az hogy mennyi lesz a végén az összekuporgatott...

Ha nem működik itt az élet, menjetek külföldre. Ha a gyerek(ek mert a párodnak is kell majd egy saját) felnőnek akkor ők is abban a helyzetben lesznek amiben most ti. Ha kimentek 2-3 keserves év után meglesz mindenetek. Ha hajlandóak vagytok tenni érte. Vagy elfogadjátok azt ami van. De ahhoz hogy egy idegent beengedjetek az életetekbe nagy nyitottságra van szükség.

talán ha nyitott kapcsolatban éltek akkor működhet. Egyébbként a vége úgyis az lesz amit előző kommentemben javasoltam - sok pénz, még nem teljesen kihűlt érzelmek, végtelen lehetőségek a volt párodnak... Nem hiszem hogy megmaradtok egy családnak, nem én vagyok tündérmese hívő hanem aki azt hiszi hogy egy ilyen állandó versenyhelyzetben a párod megmarad egészséges férfinak.

Senki nem bírja ki hogy egy milliomossal kelljen heti szinten versenyezni, akinek a gyerekét a nője neveli. Jönnek a frusztrációból adódó veszekedések, teljesítmény-kényszer miatti szexuális kudarcok, önbizalomhiány... Ez csak robotokkal működhetne, vagy ha a vér szerinti apja többé nem akarja látni a gyermekét és nem keres. Nem véletlenül titkos a bérbe adott gyermek holléte a vér szerinti szülőnek mindenhol pl.

2012. jún. 14. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!