Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit tennétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tennétek egy ilyen faramuci ajánlat esetén?

Figyelt kérdés

Tegyük fel nagyon harmónikus párkapcsolatban éltek szerelmetekkel, megvolt a lánykérés is, együtt éltek a férfival, minden szép.

Az anyagiak ha nem is fényesen, de rendben vannak, mindketten dolgozunk, albérletet és a megélhetést ki tudjuk gazdálkodni.

Mit tennétek, ha megjelenne a múltadból egy olyan férfi, akit ugyan szerettetek és hosszú kapcsolatotok volt, de már lezártad a kapcsolatot és ez a férfi azt ajánlaná, hogyha szülök neki egy gyereket akkor egy igen komoly összeget ( 8 számjegyű....) letétbe helyez a nevemre és ha az ő apaságát igazoló DNS teszttel fel is vehetem az összeget. A gyermeket nem akarná elvenni tőlem (és a jelenlegi páromtól), de kikötése, hogy a gyerek az ő nevén legyen hivatalosan is és közös legyen a gyermekfelügyelet - ezt ki is kötné szerződésben.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Egyáltalán, el szabad-e ilyesmin gondolkodni? Megmondjam egyáltalán a páromnak az régi férfi ajánlatát vagy már azt se? Fogalmam sincs mit tehetnék...

2012. jún. 14. 09:04
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

* szóval a közös gyerekfelügyelet mellett azt érti, hogy akkor látogathassa, amikor akarja illetve ha nagyobb lesz a gyerek akkor a gyerek is mehessen hozzá bármikor, ha akar... Vagyis ne tiltsam tőle egyáltalán.

Az kimaradt, hogy venne egy házat is nekünk közel hozzá, amit a gyermek nevére iratna és az én nevemre haszonélvezetet (a vőlegényem nevére semmit sem hajlandó engedélyezni).

2012. jún. 14. 09:07
 2/27 anonim ***** válasza:
Nagy ur a pénz de nem tudom hogy ennyire az lenne e mármint gondolj bele ez párodnak hogy esne, nem biztos hogy belemenne csak a pénzért de te ismered mi számit neki jobban és mi az amit még szerinted bevállal. Szerintem hülyeség ilyenen agyalni én a helyedben nem bonyolitanám az életem főleg ha boldog vagyok valakivel és el tudjuk tartani magunkat inkább a közös családon agyalnék nem azon hogy másnak szüljek gyereket és neveljem fel meg a gyereknek is család apa külön nevelöapa stb stb ez is egy érvágás az életében és ha nem szeretnél gyereket az előző pasitól akkor be se vállald az egy gyerek nem egy tárgy amit tartogatsz éveikig neki...
2012. jún. 14. 09:08
 3/27 anonim ***** válasza:
77%
Mit tennék?Egy percig nem gondolkodnék ilyen idióta ajánlaton :D Elküldeném a halál f*szára!
2012. jún. 14. 09:11
 4/27 anonim ***** válasza:
47%
El lehet fogadni ezt az ajánlatot. Persze, őszintén tisztázni előre mindenkivel, hogy miről szól ez, és ha mindenki el tudja fogadni a helyzetet, nem látom akadályát. Vannak ennél komplikáltabb dolgok is az életben. De ez is egy érdekes helyzet.
2012. jún. 14. 09:15
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

1000% nem. Gondolj csak bele... Szted a mostani párodnak ez h esne? El akar venni feleségül, veled tervezi a jövőjét, erre szülsz másnak egy gyereket. Plusz ha veled maradna ezután, akkor amíg a gyerek felnőtt nem lesz, addig minden nap szembesülnie kéne neki ezzel. Ha ilyen ötlettel állnál elém, már bontanám is az eljegyzést. A pénz nagy úr az tény, de ilyen áron nekem nem kéne. Ez az egyik.

A másik: honnan tudod biztosra h odaadja a pénzt? Mi van ha csak megcsinálja neked, utána meg lelép. Akkor hiába mennél DNS teszttel, ha nincs mit felvenni. És minek neki egyáltalán úgy egy gyerek, h csak néha meglátogatja? Ez eléggé gyanús...

Remélem ezen az ajánlaton nem gondolkodtál el. Ahogy írtad is, megvan a megélhetésetekhez a pénz, akkor meg? Oké, annyi pénzzel jobb lenne az biztos. De ez egy életre szóló döntés lenne. Sztem felejtsd el az egészet, és küld el melegebb éghajlatra az exedet...

2012. jún. 14. 09:19
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el a hátralevő életed azzal a tudattal, hogy egyszer megvettek "kilóra". Aztán képzeld el a leendő gyermeked életét azzal a tudattal, hogy Ő egy üzleti megállapodás eredménye.

És most dönts.

2012. jún. 14. 09:28
 7/27 Shaddark ***** válasza:
Biztosan minden rendben van az életedben? Egy kiegyensúlyozott, boldog emberben fel sem merül hogy egyáltalán elgondolkodjon egy ilyenen. Mit tudsz venni pénzért? Tényleg, írd le sztem egy papírra. Egy másikra hogy mit kapsz a mostani életedben. Aztán döntsd el, mi számít többet, új autó - szerető család, új ház - boldogság... Szereted egyáltalán a párod? Tényleg gondolkodj el rajta, mert ha ez alternatívaként felmerült benned akkor lehet jobb ha elváltok, vagy legalábbis megbeszéltek dolgokat, gondokat és problémákaz ami miatt ezt egyáltalán végighallgattad.
2012. jún. 14. 09:35
 8/27 anonim ***** válasza:
Hat nem is kene ilyesmin gondolkoznod ha meg meg is akk vagy a pasi vonz vagy a penz ....es akk meint csak nem zartad le magadba az ugyet 23 F
2012. jún. 14. 09:42
 9/27 Shai-Hulud ***** válasza:
43%

- Kisasszony, lefeküdne velem 20 millió forintért?

- Hát az ugye nagyon sok pénz... Hát... Igen...

- És mondja, 1000 forintért is?

- Na de kérem, minek néz engem?

- Hölgyem, a foglalkozását már tisztáztuk, már csak az árfolyamon vitatkozunk...

2012. jún. 14. 09:44
 10/27 Diavolino44 ***** válasza:

Ezzel eladnad a tested, nem lennel jobb egy kurv@nal. CSak baromi magas arfolyamon kellnel el, ennyi a kulonbseg.

Amugy meg csak vissza akar szerezni, s pontsan tudja a gyerek az a lancszem amivel a egy eletre magahoz szijazhat.

2012. jún. 14. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!