Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A flörtölés már megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A flörtölés már megcsalás?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 22:55
 1/9 anonim válasza:
nekem rossz érzésem szokott lenni, ha csak flörtölök is valaki mással... de ezt a saját lelkiismereteddel kell tisztáznod.. ha nem annyira komoly volt, akkor nem számít annak. :)
2012. jún. 13. 22:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Én nem flörtölök,hanem velem flörtölnek :) És nem szoktam engedni,nem viszonozom,mert szeretem a páromat.Viszont egy munkatársam azt mondta(aki mindig flörtölni akar velem)hogy pedig látja a szememben,hogy akarom,csak visszafogom magam,pedig élvezem.Az az igazság,hogy eleinte nem törődtem vele,nagyonis hidegen hagyott az egész,de mostanában,sokat gondolkozok rajta.Sokszor hiányzik ez a srác,ha nem vele dolgozok,viszont mikor ott van,hirtelen beijedek,és mindig van egy visszatartó erő,hogy ne hagyjam,amit csinál.Megunta ezt és más csajokkal is elkezdte ezt csinálni,csakhogy féltékennyé tegyen.Elérte a célját,és látom rajta,hogy önelégült.De miért?!Nem értem!Mi ez?! Nem érzek iránta semmit!Női hiúság?!
2012. jún. 13. 23:08
 3/9 anonim válasza:
Talán megcsalásnak még nem számít,de próbáld a párod szemszögéből nézni! Ha szeret, nagyon megbánthatod, akár ennyivel is, mert én úgy gondolom ha valakit szeretsz másra ne is gondolj,és ne is próbálkozz vele!
2012. jún. 14. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem viszonzod nincs semmi az egészben. Ha már igen, akkor sem megcsalás, de tutira szarul esne a párodnak, nagyon. Ahogy neked is nagyon fájna, ha más csajnak csapná a szelet. Előfordul, hogy vágysz rá, mert a nők már csak ilyenek, nem bírnak ellenállni annak, ha a lelküket legyezgetik. De ha nem akarod megbántani a párod, akkor nem reagálsz az egészre, mert ha te is belekavarodsz, akkor az nagyon betehet egy kapcsolatnak. Ha szereted a párod, és minden oké vele, nincs szükséged ilyenekre.
2012. jún. 14. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden rád irányuló rosszindulat nélkül, az ilyen munkahelyi flörtölgetésből szokott jönni néhány hónap után, hogy 'jaj ma későig dolgozom drágám'. Lehet, hogy most el sem tudod képzelni, de ha egy bizonyos szintnél mélyebbre merül benne az ember, már iszonyat nehéz ellenállni a leghűségesebbeknek is (elég kitartó a pasi, téged meg már most zavar, ha mással csinálja, szóval látszik, hogy elérte a célját). Amúgy nem csoda, hogy tetszik, minden nőnek tetszene, kell a női önértékelésnek. Csak aki tényleg nem akar semmit, az képes még az elején leállítani az amúgy neki jóleső dolgokat, mert nem akarja megbántani a párját, hogy egy olyan pasival dumálgat, aki flörtölget vele. Ha erre nem vagy képes a párodért, akkor gondok vannak a kapcsolatban. Sajna én ilyen helyzetben vagyok a másik oldalon, és elmondom neked, iszonyat bántó, ha a párod nem zárkózik el egy olyan pasastól, aki finoman nyomul rá...
2012. jún. 14. 09:21
 6/9 Hozéluiz válasza:
az
2012. jún. 15. 07:36
 7/9 Tótalaki Ottó ***** válasza:
54%

Következő már az lesz:

- Csak egy kicsit bedugom, nem baj? Nem fog fájni... xD

Nem ismered önmagad. Megfogott a srác. Több programot a pároddal és kerüld a munkatársad. Tedd izgalmasabbá a kapcsolatodat, persze csak ha meg akarod menteni. :-)

2012. jún. 15. 09:44
 8/9 hvv válasza:
Magadtol kerdezzed.Ha forditva lenne, te flortolesnek venned????
2012. jún. 16. 09:40
 9/9 anonim válasza:
0%
Már az is megcsalás, ha úgy gondolsz másra.
2012. jún. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!