Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők, mihelyst egy férfi elveszti az állását elkezdenek azonnal, úgymond kiszeretni a férfiból és a vége rövid úton, hogy el is hagyják?

Figyelt kérdés
Egyre inkább az a benyomásom, hogy a nők tényleg félelmetesen ostobák és haszonlesők. Még azok is akik nagyon nem annak tűnnek. Hol van a "jóban-rosszban kitartok melletted" az, hogy amikor rosszabbul megy akkor is ki kellene tartani a férfi mellett? Hová tűnik a szerelem ha nem megy úgy a férfinak mint annak előtte ? Szerelem volt az akkor igazán ? Szerintem nem. A nők szörnyűek... nem egy olyan sztorit ismerek, amikor a nő rövid úton lelépett mert a férfi elvesztette az állsát. Nem azért mert nem akart dolgozni, hanem azért mert nagyon rossz a gazdasági helyzet és nem kap állást hiába igyekszik...
2012. jún. 13. 16:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
csak szerinted általános, mert ilyen nőid voltak, de hidd el, sok kivétel van.
2012. jún. 13. 16:31
 12/31 A kérdező kommentje:

16:27

Pontosan így gondolom én is. Ez lenne a normális... Van egy ismerősöm akit pl pont most hagyott ott a nője, mert nincs állása egy jó ideje, pedig keresi teljes erőből, tehát nem ő tehet róla, hogy nincs állása...

2012. jún. 13. 16:32
 13/31 anonim ***** válasza:
70%
Azért írtad ki a kérdést,hogy mocskolhasd a nőket,szánalom.Nem,AZOK a nők nem voltak szerelmesek akkor,amikor elhagyták a párjukat,tehát a "jóban -rosszban kitartok melletted" sem vonatkozott rájuk.Ennyi.
2012. jún. 13. 16:33
 14/31 A kérdező kommentje:

16:31

Kérdezd meg azt a töménytelen számú férfit akik így jártak.. Rengetegen vannak...

2012. jún. 13. 16:33
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

nyilván drágám, persze..... és a pasik? most én is mondhatnék annyi dolgot... mert vagy szeretsz valakit, és akkor minden oké, vagy nem szereted. de mondjuk maradhatsz vele érdekből, vagy nem. ugyan már, miért nincsenek pasik akik leszarják a csajt, de azért dugni meg vannak tartva? ugyan már... pénz vagy szex... és ez lehet férfi, vagy nő is.

ettől ez még nem jó, ettől én még nem csinálom, de ez az igazság, tudni kell partnert választani - akivel szeretitek egymást. ha nem jön össze, meg szívás. de utálom a rinyát hogy mindenki ilyeeeeen hüpp hüpp

2012. jún. 13. 16:34
 16/31 A kérdező kommentje:

16:33

Nem mocskolom a nőket, tényeket állapítok meg. Persze, ilyenkor nagy arccal lehet tagadni, de az az ismerősöm akit otthagyott a nője - jé pont azután, hogy minden kísérlete ellenére jó ideje nincs állása, de nem ő tehet róla,hangsúlyozom - annak mást kicsit más a véleménye...

2012. jún. 13. 16:35
 17/31 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel hány olyan férfi van a világban, akik csak kihasználják a nőket???
2012. jún. 13. 16:35
 18/31 A kérdező kommentje:

16:35

szerintem sokkal - nagyságrendekről ebszélek, nem mondjuk egy kettes szorzóról - többen vannak olyan nők akik a férfi anyagi lehetőségei miatt hazudnak szerelmet. A csézi féle ügy például csak a jéghegy csúcsa volt. Ott is az volt, hogy a pasi mindjárt nem volt olyan érdekes - az a pasi aki a szarból saját pénzén felépítette Csézi imidzsét - mihelyst a válság után kezdtek a vállalkozásai tönkremenni...

2012. jún. 13. 16:38
 19/31 anonim ***** válasza:

Sok pasi meg egyből elhagyja a barátnőjét vagy megcsalja ha kicsit meghízik.

Am persze h most az ismerősödnek ez a véleménye. Szakítás után mindenki útál minden pasit/nőt meg mindenki szemét..... stb. Mert bánatos

2012. jún. 13. 16:39
 20/31 anonim ***** válasza:
70%

Hol sikerült felállítanod ezt a nagyszerű statisztikát?

Azért, mert van a környezetedben mondjuk 3 ember, aki így járt, akkor szerinted ez általánosítható az összes nőre?

Én személy szerint nem hagynám el a páromat akkor, ha látnám rajta, hogy próbálkozik.

Viszont ha csak otthon szenvedne és vinnyogna, hogy nincs munkája meg pénze, de az égvilágon semmit nem próbálna meg tenni ellene, akkor lehet hagynám a p.csába.

Mégis mit lehet várni egy olyan embertől, aki arra se hajlandó, hogy a kisujját megmozdítsa?

Ha egy pár vagyunk, akkor az anyagiakat is közösen intézzük. Az egy dolog, hogy az egyik fél esetleg kevesebbet keres nem gond, de az nem működik, hogy ő otthon veri a f.szát egész nap, én meg dolgozok.

Egyébként ha már ilyen nagyon jól tudsz általánosítani, én is megteszem:

Miért van az, hogy a férfiak gyerekszülés után elhagyják/megcsalják a nőket? Hogy van bőr a pofájukon ahhoz, hogy gyereket csináljanak, aztán gusztustalan módon átvágják az embert azért, mert 6 hétig nem lehet szexelni?

Vagy épp azért, mert a szülés miatt kitágult vmennyir a hüvely.

Vagy azért, mert a szoptatás miatt megereszkedett a melle.

Vagy azért, mert a terhesség miatt magára szedett x kilót?

Akkor az összes férfi ezek szerint egy gusztustalan kis féreg, akiknek semmi más nem számít, csak a külső?

2012. jún. 13. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!