Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ennyi smink sok?
2012. jún. 13. 15:16
2/16 anonim válasza:
nem, én szeretem ha a lány teljesen ki van sminkelve pld: szemfestésnél tus, van kicsit erősebb rúzs) de ez csak az én véleményem
3/16 anonim válasza:
ennek szerintem az egész arca le van kenve
5/16 anonim válasza:
sztem sok vagy 1 kiló alapozó van rajta. Én a természetesen szépeket szeretem nem a műket :)
6/16 anonim válasza:
Kevesebb több.
A szem jó, a vakolat sok. Így olyan hatást kelt, mint akinek festettek egy szép lányt az arca helyére, aztán meg PS-olták.
7/16 Dögi válasza:
Ha látnék erről a csajról egy smink előtti képet, akkor megmondanám hogy sok vagy túl sok :P.
8/16 anonim válasza:
Nem. Szerintem teljesen jó.
30/F
9/16 Hanariko válasza:
ja, ránézésre jó (bár lány vagyok :S) csak hát ugye ha belegondolunk, attól ilyen hibátlanul szép, hogy le van vakolva. Szóval valszeg sok van rajta, de van olyan, hogy valakinek tényleg szép (pattanásmentes) bőre van és csak a nagyon pici hibák elfedésére kell egy leheletnyi púder. Az nem sok.
10/16 anonim válasza:
Minél közelebb maradj a természeteshez, csak emelj ki pár dolgot. Így nem fognak csalódni, ha smink nélkül látnak.
És persze izlések és pofonok, és a Te egyéni stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!