Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy elhiggye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elhiggye, hogy nem csak a szex miatt vagyok vele? 27/f

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 09:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Felizgat amikor meztelenül sétálgat előttem, elkezdem csókolgatni és akkor már annyira kívánjuk egymást, hogy nem hagyjuk abba. Elég sokszor van orgazmusa, ami elmondása szerint előtte nem volt, tehát nem vagyok önző a szexben, először őt elégítem ki.
2009. júl. 4. 10:46
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

Hát ha mesztelenül sétálgat előtted, akkor ne panaszkodjon. Ha nem szeretne minden nap szexelni nem provokálna ezzel.

Akkor hazajössz fáradtan munkából, vegyél egy friss zuhanyt, egy órácskára feküdj le és áttmegy rajtad vmennyire a fáradság aztán meg mehettek sétalni, vacsizni, stb.

2009. júl. 4. 10:54
 13/18 anonim ***** válasza:

hát sztem épp ezért gondolja azt h csak a szex miatt vagy vele, mivel napi 2-3szor szexeltek, szakítottatok is, de mindig összejöttetek újra, és ráadásul minden máshoz fáradt vagy csak szexhez nem. bocsi, de énis tök ezt gondolnám.

viszont az h ő meg meztelenül sétálgat előtted, ezzel ő is provokálja a dolgot.

nehéz tanácsot adni, merthát most nemmondhatom azt h ne szexeljetek ennyit:D mer ez milyen dolog?:D barátnődnek viszont nemfeltétlenül kéne előtted meztelenól mászkálnia, ha ígyis azthiszi h csak a szexért vagy vele.

amúgy meg a tévézéshez nemkell pszihikai erő, azt lehet tökfáradtan is csinálni :D

sőt, sztem ha szexhez van energiád, akkor bármi máshoz is amit otthon lehet csinálni. most nem sakkozásra gondolok.

2009. júl. 4. 11:18
 14/18 anonim ***** válasza:
jah, előző vagyok, még annyit h a barátnőd a maga 18 évével, még nem vmi idős, kicsit más a felfogásuk az ilyen fiataloknak, mint egy 27 évesnek. ez a baj csak a korkülönbséggel, h sok dolgot másképp fognak fel, és képzelnek el a felek...
2009. júl. 4. 11:20
 15/18 A kérdező kommentje:

4 hónap múlva lesz 19.

Az exében hatalmasat csalódott, mert asrác kihasználta, és megértem, hogy fél de szeretnék valami olyan különlegeset tenni, amitől elhiszi, hogy én szeretnék vele sokáig együtt lenni, és majd feleségül venni.

2009. júl. 4. 11:23
 16/18 anonim ***** válasza:

szerintem nem fél, ha félne inkább elhagyna, vagy minimum nem sétálgatna előtted meztelenül a szexet provokálva, hogyhamár ígyis azthiszi h csak ezért vagy vele.

nemlehet h inkább kicsit hisztis? mert sztem ő is tudja h vmennyire azért szereted, max nemteljesen biztos ebben, éshát te ahogy írtad, nemnagyon van időd, meg energiád foglalkozni vele.

igaz egyszerűbb gyűrűt venni, jah, mint odafigyelni kicsit rá, de hidd el h a tárgyi "bizonyítékok" kevésbé felemelőek mint azok, amik belülről jönnek, és megfoghatatlanok....

2009. júl. 4. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Napi 2-3 alkalommal szexeltek, feleslegesen vagy féltékeny, ha csak egyszer is félrekefélne, tuti kettészakad.

Mellesleg, majdnem 30 éves vagy, házasodnod kéne már egy többéves kapcsolatban, nem egy 18 éves csitrivel kavarnod, nem gondolod, hogy nem egy most érettségizett kis libával kéne vacakolnod?

2009. júl. 4. 12:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Szeretem, és nekem ő kell nem egy huszonéves nő.
2009. júl. 6. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!