Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy elhiggye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elhiggye, hogy nem csak a szex miatt vagyok vele? 27/f

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 09:16
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Barátnőm 18 éves, 2 hónapja járunk, eddig sokszor szeretkeztünk, és azt hiszi csak emiatt vagyok vele, pedig nem, hanem szerelmes vagyok belé!
2009. júl. 4. 09:17
 2/18 anonim ***** válasza:
De miért gondolja hogy emiatt vagy vele? Szerintem ha nem csak szexeltek, hanem mást is csináltok, programokat szerveztek, stb. akkor nem kellene így éreznie... Mutasd ki, hogy szereted, vidd el vacsorázni, néha lepd meg valami aprósággal, legyél nagyon figyelmes és beszélgessetek sokat! Aztán ha ezután is úgy érzi, hogy csak amiatt vagy vele, akkor már nála van a hiba...
2009. júl. 4. 09:28
 3/18 A kérdező kommentje:
Sokat dolgozom (műanyagnyílás zárókat építünk be), és mikor találkozunk hulla fáradt vagyok, nincs kedvem semmihez. Adtam már neki kisebb ajándékokat, egyszer elvittem vacsorázni, ha nem vagyok fáradt mindig kimegyünk a közeli tóhoz sétálni. Arra gondoltam, veszek neki egy gyűrűt, egy elő eljegyzési gyűrűt, hogy lássa, hogy komolyan gondolom.
2009. júl. 4. 09:31
 4/18 A kérdező kommentje:
A szex viszont mindkettőnknek jó, napi 2x vagy 3x szeretkezünk.
2009. júl. 4. 09:34
 5/18 anonim ***** válasza:
hát a napi 2-3 az mondjuk tényleg elég sok... csinálhatnátok mást is szex helyett... vagy mondjuk egy ideig nem kellene csinálnotok(pár napig),hogy bebizonyítsd hogy így is kibírod mert nem emiatt vagy vele...
2009. júl. 4. 09:53
 6/18 anonim ***** válasza:
a gyűrűt nem tartom jó ötletnek,egyrészt két hónap után még korai,másrészt meg nem ezzel lehet elérni,hogy elhiggye szereted... ha csak egy gyűrű hiteti el vele a dolgot akkor ott problémák vannak... talán kérdezd meg tőle ha legközelebb a fejedhez vágja a dolgot, hogy mit vár el mégis?
2009. júl. 4. 09:59
 7/18 anonim ***** válasza:

Hulla fáradt vagy de napi 2-3 menet belefér??? Ha nagyon gyorsa is vesszük a figurát nekünk az akkor is van vagy 2 óra.

A megoldás egyszerű. Napi 1 menet vagy 2 naponta 1 menet és sokkal több program. Hulla fáradtan is meg lehet nézni egy filmet, el lehet menni a strandra, főzni is lehet vagy csak feküdni az ágyban és beszélgetni.

2009. júl. 4. 10:11
 8/18 A kérdező kommentje:
Ahhoz vagyok fáradt, hogy sétáljak, vezessek vagy akár tv-t nézzünk. Szellemileg fáradok el, nem fizikailag.
2009. júl. 4. 10:13
 9/18 A kérdező kommentje:
2 hónap alatt már kétszer szakítottam vele egy apró hülyeség miatt :( És sajnos betegesen féltékeny is vagyok.
2009. júl. 4. 10:14
 10/18 anonim ***** válasza:
Én is azt érzeném hogy csak a szex miatt vagy velem. Tényleg azt mutatod. Hogy lehet valaki ahhoz fáradt, hogy csak együtt feküdjenek az ágyban és szóljon a tv-ben valami film? A fekvéshez fáradt vagy a szexhez nem?? Nem értem.Mi lenne ha csak 2-3 naponta szexelnétek? Amúgy meg csak együtt lennétek, beszélgetnétek?
2009. júl. 4. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!