Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még mindig a tőlem kapott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig a tőlem kapott dolgokat hordja. Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

A barátommal közel 3 évig voltunk együtt de szakított mert még élni akart,nem akarta lekötimagát.

Azóta lett új barátnője, nekem is van kapcsolatom de valahogy érzem hogy neki sem meg nekem sem az igazi.

Még mindig szeretjük egymást de tudom hogy mivel büszke nem vallaná be hogy tévedett így inkább marad a mostaninál.

nekem az a furcsa hogy még azóta is hordja az ékszereket amiket tőlem kapott holott a mostani barátnője elég tehetős lány biztos vett már újat neki mégis az enyémet hordja évek óta.

Én elraktam azokat az ékszereket amiket ő vett nekem mert engem zavart hogy rá emlékeztet.

Ez jelent valamit?Nekem úgy tűnik mintha a szíve mélyén még engem őrizne.

Szerintetek?

2009. júl. 3. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva szerintem ez nem jelenti azt h még szeret. Azért is hordhatja, m megszokta, szereti, egyáltalán nem biztos h te jutsz róla eszébe.

Sajnálom, én csak saját tapasztalatból mondom, én is ilyenekből próbáltam mindenféle következtetéseket levonni, mikor szétmentünk a volt barátommal,de ez többnyire csak önbecsapás.

2009. júl. 3. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Abból, hogy hordja még ne következtess arra, hogy szeret... Én is hordom a volt btomtól kapott dolgokat, és ő is azt amit tőlem kapott... és egyiken sem szeretjük a másikat.
2009. júl. 3. 22:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, aki 40 évesen boldog házasságban az előző férjétől kapott ékszereket hordja, csupán mert tetszik neki. Ne vonj le ebből következtetéseket.
2009. júl. 3. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!