Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobod szakítás után a párodtól kapott dolgokat?
Figyelt kérdés
Tudom ez attól is függ miért lett vége, mi most szakítottunk 1 év után, de én kidobtam, mert csak szenvedek, ha meglátok egy olyan tárgyat..ami tőle van.. És az új barátnőjével egy suliba járok, bár a fiú azt mondta még szeret.. De nem értem:(2010. dec. 12. 14:06
1/8 anonim válasza:
Én 1 év 8 hónap után szakítottam a btommal de soha nem dobnám ki a cuccait
tedd elegy kis dobozba az emlékeket és próbáld meg elfogadni a helyzetet nekem is még csak 1 hónap telt el és még így is szenvedek h nem látom a dolgait.. és hiányzik... remélem összejöttök megint ha lehet rá esélyetek..
2/8 anonim válasza:
Nálam ez úgy megy, hogy ha időközben rájöttem, hogy az illető nem is az az ember, akit megismertem, és a szakítás sem volt egy leányálom, akkor kidobom.
Volt olyan kapcsolatom, ahol normálisan ment a szakítás, nem haraggal váltunk el. Az ő fényképei, ajándékai a mai napig megvannak.
3/8 anonim válasza:
A Feng-Sui szerint jobb az olyan dolgoktól megszabadulni, amik nem szereznek örömöt, ha meglátod őket. Egyébként el is dughattad volna, évek múlva, ha már túl tetted magad a szakításon, már csak szép emlékként gondoltál volna rá.
4/8 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy kellenek-e neki. Ha igen, postázd el, ha nem, add el.
5/8 anonim válasza:
Kidobni eppenseggel nem muszaly, de ha pl ruhat kaptal tole azt ne hord.. Az egyis ismerosom egy ev jaras utan szakitott a baratjaval, de folyton hordja a sractol kaputt ruhakat, holott mar mas baratja van es a sracnak nem tetszik....
6/8 A kérdező kommentje:
Nem ruha volt, hanem pl plüssmaci, ami bevolt fújva a parfümjével.. Vagy parfüm.. És hát ezek azért eléggé emlékeztetnek rá.. Vagy cd.. Meg ilyeneket.. ! Most az új barátnője profiljáról tudom, hogy külföldön van.. a sim kártyám nála van, de nem merem visszakérni:D vagyis hát egy vita következtében a telefonomból kivettem, hogy ne tudjon keresni, ő pedig felvette..De nem azért hogy használja.. Igaz most új számom van, de ha visszakérném, abból nem hinné, hogy megint csak valami ok miatt felakarom venni vele a kapcsolatot?
2010. dec. 12. 14:47
7/8 acel válasza:
én ajánlok egy kézenfekvő ötletet: mikulásgyár a felszab téren! ha úgy érzed hogy rossz emlékeid vannak attól amit kaptál tőle akkor szerezz örömet másnak aki nem tudja hogy mi mért van. :) én 4 év után nem tudok se kidobni se elajándékozni dolgokat csak azért mert tőle van. Szép élményeket fűzök hozzá de nem az hogy tőle kaptam. Nem kell feltétlenül kidobni.
8/8 anonim válasza:
Én eltettem egy dobozba. Persze, amikor összeköltöztem a mostani párommal, kidobáltam. A párom viszont magával hozta az előző barátnője fotóját. Furcsálltam, de első körben nem szóltam érte. Aztán mégis elmondtam, hogy ez azért így furcsa. Azt mondta, hogy az a lány a barátja. Aztán úgy gondoltam, nem idegesítem magam ilyen hülyeségen. Most ott penészedik a pincében. Jó az ott. Szépen lassan az enyészeté lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!