Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után vagyok egy héttel. Olyanok válaszát várnám akikkel szakított életük szerelme, akit annak éreztek. Hogyan lehet ezt a kétségbeesést túlélni?
Nem volt csúnya szakítás,nem tudok haragudni rá,szinte valahol még tisztelem is azért hogy most nem engem választott,nagyobb szükség van rá talán ott ahol most van..és tudom hogy nem akart engem bántani
én előtte egy más ember voltam,és megérte minden perce amit vele lehettem. De most nem tudok mit kezdeni a pánikrohamokkal amik minden reggel rám törnek,amikor tudatosul bennem,hogy ma sincs értelme várni hogy felhív,hogy bármit megtudok róla és hogy egyáltalán látom-e még valaha...az a baj hogy csak félig vagyok jelen a saját életemben,minden értelmetlen és mindent mintha csak kívülről néznék közömbösen. Tudom hogy így ebből sosem tudok kimászni,ha csak itthon ülök és gyászolom az emlékeim. Meséljétek és el hogy ti hogy csináltátok,és hogy sikerült tovább lépni ha sikerült,hátha nekem is erőt adna:) 22/L
engem megcsalt életem szerelme, miután megkértem a kezét - néhány héttel azután.
kvázi rajtakaptam.
itt vagyok, túléltem. el is felejtettem (különben nem tudnék beszélni róla).
akkor fogytam 10 kilót 2 hét alatt (nem ettem csak dinnyét).
na, ezt NE TEDD!
Keress gyorsan egy másik pasit, akivel bút felejthetsz.
Hát én is fogytam,bár eddig se volt nagyon miből...Neked még nehezebb lehetett,mert egy megcsalás még a szép emlékeket is bemocskolja. bár nem tudom,engem egy percig nem hitegetett, a szakítás is teljesen korrekt volt,de így hogy még haragudni se tudok rá tényleg nehéz elfogadni hogy elvesztettem...
Azt az egyik barátnőm csinálta,hogy a nagy szerelem után rögtön más karjába vetette magát vigasztalódni,ezzel szívatva magát meg a másikat...pár hétig se tartottak ezek sorozatosan mondanom sem kell...és csak egyre jobban padlóra került mert elkezdte azt hinni h ő már sohasem lesz képes senkit szeretni,pedig szerintem csak nem szabott volna még ekkora fájdalommal és hiányérzettel újba kezdenie,így persze hogy nem volt esélye...
Csinálj vidám dolgokat. Elárulom, hogy az csak jobb ha nem haragszol. Haraggal azért nehezebb felejteni, mert előbb a haragot kell leküzdeni, és csak utána kezdődhet a kvázi megújulás, felejtés. (Amíg haragszol, addig ez esélytelen.) Én eljárkáltam ide-oda, leginkább a szabadba. Beiratkoztam táncolni, sportolni. Lefárasztottam magam. És igyekeztem szép lassan nyitni a külvilág felé. Flörtölgettem kicsit, barátkoztam, de semmi több. Azért az új kapcsolattal vártam amíg megint szerelmes lettem.
Közben pár hét után ritkultak az álmatlan éjszakák, egyre halványult a keserűség. Ezek akkor uralkodnak el rajtad nagyon, ha otthon kuksolsz egyedül a szobádban. Vagy a nappaliban, tök mindegy:) 1-2 hétig még nyalogathatod a sebeidet, annyi teljesen belefér, még jót is tesz, de aztán szedd össze magad és irány kifelé! Itt a nyár, szép az idő (na jó most pont nem, de majd az lesz.) Nyomás, nyomás!
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!