Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy bajban vagyok, valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bajban vagyok, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Budapesten élek, magas,vékony,jóképű, 20 éves fiú vagyok.

A történetem lényeg,hogy nagyon elfoglalt üzletember vagyok,mindemellett egyetemre járok,valamit sok utazáson veszek részt. Karrierista életmódot folytatok. A gondom csak annyi,hogy ebbe a rettentő rohanásba,soha nem volt lehetőségem normálisan lányokkal ismerkedni. Én pedig nem szeretem a futókalandokat,így ilyenekbe nem is ártottam be magam. Igen,szűz vagyok még,és büszke vagyok rá. Nekem egy normális lányra lenne szükségem,akivel szép lassan megismerjük egymást,de úgy normálisan,elvinném randira,majd moziba,sétálni,utazni,és ha megismertük egymást,akkor komoly kapcsolatot kezdeni vele.

Nem tudna valaki nekem segíteni? Mert ez nagy hiány az életemben,nekem is szükségem van egy társra,akit normálisan megismerhetek.

Nem tudjátok,hogy tudnám megoldani? Társkeresőket internetről ne mondjátok,mert már próbáltam,és elég rossz dolgok sültek ki belőle.

2012. jún. 12. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Általában ez egy válaszút. Kapcsolat vs karrier.. :/
2012. jún. 12. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak te segíthetsz magadon.Elkezdesz ismerkedni és kezdeményezel.Másként nem működik.
2012. jún. 12. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Mindjárt érkeznek a "én szívesen ismerkedek veled:)" volumenű királylányok. Illetve a privátok. Türelem.
2012. jún. 12. 12:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem,arra nincs szükségem,a randikeresőkben is csalódnom kellett, itt meg pláne esélytelen. Pár tanács azonban jól esne,ha esetleg valakinek hasonló helyzete volt.
2012. jún. 12. 12:41
 5/10 anonim ***** válasza:
20 éves, felnőtt ember létedre ezt itt kell megkérdezned???? Idegen emberek segítségét kéred ahhoz, h hogyan éld az életedet??? Annak ellenére, h egy "jóképű, nagyon elfoglalt üzletember" vagy, ez elég sokat elmond Rólad...
2012. jún. 12. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát... azt hiszem ma már eléggé nehéz normális lányt találni. Aki ugyanerre vágyik, mint Te.

De nem megoldhatatlan.

Sétálj sokat, és nézz körül... hogy látsz-e olyat, aki tetszik.

Vagy pl. boltokba is simán lehet. Pl. kasszás lányokkal, hidd el sokan ők meg a normális férfiakat keresik. (ezt onnan tudom biztosan, hogy a tesóm kasszás, és mindig várja, hogy valaki megszólítsa, elkérje a telefonszámát...)

Szóval talán az is lényeges, hogy kezdeményezz. Ismerkedj.

Remélem megtalálod a számodra valót. :)))

2012. jún. 12. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha nem jött össze társkeresőről semmi akkor lehet hogy csúnya vagy. Ha üzletember vagy, akkor úgyis lesz pénzed plasztikára, és csinálj magadból jóképűt. Vagy ha emberileg van gond veled, akkor azon a pénz sem segít. Bár nőt tudsz venni, mert olyat úgyis találsz aki a gazdagokra bukik.
2012. jún. 12. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem csak nézz széjjel és aki tetszik és kölcsönös a vonzalom akkor kezdjetek ismerkedni :) sok sikert
2012. jún. 12. 13:16
 9/10 Diavolino44 ***** válasza:

Jokepu, penzes, uzletember.. csaj nelkul az mar buzlik.

Tarskereson meg valoszinu nagyon valogatsz. Normalis kep nelkul is irtak ram. Nincs igazan penzem, tulsagosan jokepu sem vagyok, s meg a dumam is szar de iszonyatos magabiztos vagyok ,sose volt gond a csajokkal.

Egy dolog viszont biztos, nem tanultal meg csajozni, azt meg csak ugy tudod ha lany is van a kozelbe. Nem hiszem el hogy nincs egy par szabad ested egy-ket haverral lemenni gyakorolni. Fizetsz egy par italt aztan ugyis meg magatol. Ha meg szimpatikus volt elkered a szamat azt randiztok, nem kell lefekudni mindenkivel.

Ha meg igy is keves a szabadidod, akkor meg minek akarsz tartos kapcsolatot. Egy novel normalis novel torodni kell. Vegyel inkabb kutyat...

2012. jún. 12. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
hozzád olyan nő illik, aki hasonló hozzád. a munkatársaid között szétnéztél már? vagy mondjuk abból szakítás után akár lehetnek gondok, szóval célszerűbb lenne az ő barátnőik között válogatni. biztosan van olyan nő, akivel jóban vagy, menj el kávézni vele, és nyugodtan beszéld meg vele, hogy mire vágysz, és ő bemutathat egyedülálló barátnőinek.
2012. jún. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!