Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, elvennétek a bátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, elvennétek a bátnőtök feleségül? Indokokat is kérek szépen.

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 11:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9%

Nincs barátnőm és nem is lesz egy jó ideig, mert elszívják az életenergiát és a gyerekességemet, amit meg szeretek megtartani. Feleségem soha nem lesz (lányok oldaláról a mentalitásom miatt, sajátomról meg a kedvem miatt).

26/F

2012. jún. 12. 12:23
 12/19 anonim ***** válasza:
mennyi romantikus alkat:D
2012. jún. 12. 13:04
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát igen... :D nem is értem mi van a mai fiúkkal....
2012. jún. 12. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
# 11/13 vagyok (hívjatok pl alejandro-nak)Ez egyértelműen a fiúk hibája? (én nem tudom, kérdezem)
2012. jún. 12. 13:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én elvenném. 4hónapja vagyunk együtt,első barátnőm. Nagyon szeretjük egymást,szerelmesek vagyunk,együtt tervezzük a jövőt. Tényleg nagyon jól megvagyunk,én nem gondoltam volna,hogy ilyen tökéletes lányt valaha is találok,nemhogy elsőre. Nekem sikerült. :) Mostmár úgy tervezem,úgy terelem a dolgokat,hogy örökre vele maradjak,és az első barátnőm,egyben az utolsó is legyen :)

18F

2012. jún. 12. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:

minek járnátok valakivel akivel nem terveznétek hosszú távon? csak a szex miatt? az undorító

amúgy a sok okoskodó ha kicsit megerőltetné az agyát, marha nehéz kitalálni, mi a "bátnő", hát elírta, mással nem fordult még el elírás? -.-

2012. jún. 12. 17:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Az én barátom néha megemlíti, hogy mennyire jó lenne ha sokáig együtt lennénk, még x év múlva is. és összeházasodnánk, de jó lenne. Meg kérdezgeti h akarok e sokáig vele lenni, szóval néha felhozza ezeket.

Pedig nem az a romantikus alkat ám. Meg az összeköltözés témáját is ő hozta fel, és össze is cuccolunk 1 hónapon belül.

megjegyzem én lány vagyok, és nem vágyok házasságra, hosszú kapcsolatot sem akartam, mert nem tudtam bízni abban, hogy fognak úgy szeretni,ahogy megilletem, x évig ugyanúgy szeretni valakit, a mai világban. meg fiatal vagyok, nem akarom lekötni magam. ő már kiélte magát. nekem ő az első komoly minden téren. de szeretem és jelenleg ő jelenti a legtöbbet számomra. :)

Úgy látszik igaz amit mondogatnak, hogy mindig az házasodik meg korán, aki egyébként nem akar és nem tervezi, és gyereke is annak lesz előbb. ahányszor elmondtam az álláspontom sokszor hallottam ezeket.

21L

2012. jún. 12. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Én csak házasságban gondolkozok, nincs barátnőm, de "keresem" (várom, hogy felbukkanjon valahol) azt a lányt, akit a legjobban fogok szeretni feltételek nélkül és ő is engem, akivel egy egész életen keresztül együtt tudunk lenni.

Én az igazira várok, így nem is volt még barátnőm. Sokan megvetnek ezért, de nem érdekel, mert nekem ez így jó, mert majd, amikor eljön az idő, hogy megismerhetem, én leszek a világ legboldogabb embere.

2012. jún. 12. 20:21
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 vagyok

Számomra a házasság egy harmonikus lelki és fizikai (szexuális) kapcsolatot jelent, ahol a két fél egyenlő. Az utódok létrehozását ettől függetlenül más témának tartom. Szerintem a házasság nem csupán a családalapításról szól. (nem tudom, hogy ez így nem félreérthető)

2012. jún. 12. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!