Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ilyenkor? Vagyis te hogy reagálnál a párod eme kijelentésére?
Tegnap poénkodtunk szóban a szexel, erre ő közli velem 2,5-3 év után hogy én béna vagyok, nem értek hozzá!
Mélyen ledöbbentem ezen a kijelentésén. Egész hazafelé úton nem beszéltünk egymáshoz, küzdöttem a könnyeimmel, hogy el ne sírjam magam.
#8: ő eddig jó volt neked, most meg hirtelen egy tahó, aki megcsal? ez nem ilyen fekete-fehér. nyilvánvalóan nem akarsz változtatni, még egy képzeletbeli 3.-at is belekombinálsz a sztoriba, mindenki hibás, csak te nem. a kritika mindenkinek szarul esik, időnként még a finom is, de talán kezdeni kellene vele valamit, nem csak duzzogni.
sok sikert, és kevés pofáraesést a "velem legjobb esetben is középszerű a szex, fogadj el így" hozzáálláshoz, biztos lesz, akinek elég lesz ez is. remélhetőleg neked is ő.
Én is arra tippelnék,hogy alakul valami más kapcsolata, vagy mindenben ilyen bunkó? (mondjuk akkor megérdemelnéd)
A szexben természetesen lehet, kell alakulni, tanulni, de hát arra való épp az aktus maga, hogy akkor beszéljétek meg, ki mit, hogyan szeretne...
Nehezen tudok elképzelni egy párkapcsolatot kommunikáció nélkül.
Ebből csak egyre több baj lesz, próbáld neki elmagyarázni, bár aki képtelen a gondolatairól, érzelmeiről beszélni az képtelen.
Lehet, hogy ez a bunkóság is így képződik, mondaná, mondaná, de nem tudja, aztán, amikor már nagy a feszkó, kijön valami ilyen, mint a nyuszikás viccben.
Szóval szerintem, szépen, békésen kérdezd csak meg, hogy mi a baja a szex-szel, veled.
És hallgasd meg, ne vágj vissza, ne sértődj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!