Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy hülye kockával?
4éve járunk, szinte együtt élünk, tervezzük az összeköltözést stb. Igaz vannak veszekedések,de arányában jó a kapcsolat.
Egy nagy baj van vele,hogy játékfüggő. Lány létemre én is szeretek játszani,sőt..együtt is szoktunk,de mikor talál magának egy egyszemélyes játékot és rákattan akkor mintha nem is lennénk egy pár. Felhívom jön a hülye kifogásokkal,hogy jajj most megtámadták,jaj most movie van,jaj most bejátszás nem lehet lepausezni, jaj most úristen Ezio leugrott a toronyból és beleesett egy szénásszekérbe..
Most is úgy felbasz ott, felhívom jó éjszakát kívánni, erre jaj most nem jó mert bejátszás van nem lehet kilépni,lecsaptam és azóta vissza sem hív.
Dobjam???
Tudja,hogy én is szeretek játszani, de koránt sem függök így rá valamire.. szerintem azért nem érdekli,hogy szenvedek itt,mert tudja,hogy úgysem szakítok vele vagy ha szakítok is nem gondolom komolyan..
De most komoly leszek tényleg,mert felidegesít...
Felhív,hogy elmesélje az egész Assassin's Creed történelmét aztán meg lerakja a telefont..
Tanuld meg tolerálni a hibáit,ha szereted.Ne feledd,te sem vagy tökéletes (senki sem az) és ő mégis elfogad téged.Neked miért esik nehezedre szeretni őt úgy ahogy van?
Nekem ebből úgy tűnik, mintha egy kicsit féltékeny volnál a játékokra,ami-gondolom ezt magad is belátod-nagy butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!