Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy nekem egyik fiú sem jön be? (többi lent)
19 éves lány vagyok nem volt még barátom, de az utcán,tömegközlekedésen és még a suliba se látok olyan fiút akivel szívesen lennék..
egyszer a hév megbe állt egy srác aki tetszett és ő is bámult engem állandóan, de vmelyik nap szembe jött velem az utcán bnője kezét fogta,de amikor elmentem mellette akkor is úgy nézett a szemembe mint a hév megbe szokta.. azóta már nem látom, kb fél éve..
nem nagyon járok el bulizni,vhogy nem ez az én világom,házi bulikba viszont szoktam menni,de ott sok nyomorék van aki bár hajt rám én hányok tőlük,
hosszú barna hajam van, vékony , alacsony, nagy mell, hát nem vagyok egy világ szépe ,de csúnya se vagyok , vagyis láttam már magamnál csúnyább lányokat is :D
nem tudom mit csináljak már úgy lennék vkivel..
Tényleg elküldöm holnap!!
Örülök,hogy így látod,akkor tényleg kivétel vagy :)
Figyelj te csaj !
Neked még van remény. Nekem 7 éve meghalt a barátnőm (vonatbalesetben) azóta nem tudok senkivel kapcsolatot kiépíteni. Senki nem jön be, senki nem pótolhatja. De te még megtalálhatod a párodat, lehet hogy majd valaki bejön.
Sajnálom ami történt!! :(
csak már kicsit cikinek tartom azt ,hogy 19 évesen még senkim nem volt és a nálam fiatalabb osztálytársaim már volt/van barátja és mikor kérdezik ,hogy ki tetszik?? mondom senki..
szerintem már páran azt gondolják ,hogy a csajokra bukok,bár ezt pont leszarom,mert lehet hamarabb lenne úgy barátnőm mint barátom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!